Παράταση εμφανίσεων Φ.Δεληβοριά

Από την πρεμιέρα ήδη  του προγράμματος ακουγόταν ότι ο Φοίβος Δεληβοριάς βρήκε πάλι τον τρόπο να παρουσιάσει μία μουσική παράσταση με τη δική της ταυτότητα και...

Διαβάστηκε φορες
Από την πρεμιέρα ήδη  του προγράμματος ακουγόταν ότι ο Φοίβος Δεληβοριάς βρήκε πάλι τον τρόπο να παρουσιάσει μία μουσική παράσταση με τη δική της ταυτότητα και να προσελκύσει έτσι και πάλι το ενδιαφέρον του κοινού. Η επιτυχία φέρνει λοιπόν και την παράταση των εμφανίσεων του Φοίβου και της "Big Band" του στο "ΜΕΤΡΟ", καθώς ήδη ανακοινώθηκε ότι θα προστεθούν 4 ακόμα παραστάσεις τα διήμερα 19-20 και 26-27 Μαρτίου. Παραθέτουμε το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ
ΣΤΟ «ΜΕΤΡΟ»

ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ... «BIG BAND»!

Παράταση ...
ακόμα 4 παραστάσεις
μέχρι τις 27 Μαρτίου

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να μπουν κι αυτοί  σε πρόγραμμα λιτότητας. Γι ‘ αυτό και μέχρι τις 27 Μαρτίου θα παρουσιάζουν στο «ΜΕΤΡΟ» τη μουσική παράσταση «BIG BΑΝD» με 30 μουσικά όργανα επί σκηνής!

Την «μεγάλη μπάντα» αποτελούν στην ουσία οι εξής δύο: ο Σταμάτης Σταματάκης στο κοντραμπάσο και ο Γιώργος Κατσάνος , συλλέκτης και σολίστας όλων των μουσικών οργάνων που δεν σκέφτεται ποτέ να μάθει κανείς: μουσικό πριόνι, theremin, βιμπραντονεόν, hang, καλίμπα, glockenspiel, στυλόφωνο είναι λίγα μόνο από τα όργανα που χρησιμοποιεί στην παράσταση, στήνοντας ένα «μουσικό περίπτερο» που ίσα-ίσα αφήνει λίγο χώρο στην κιθάρα και στο πιάνο του Φοίβου.

Οι τρεις τους, παρέα με τη Ρένα Μόρφη στο τραγούδι, «παίζουν» με το υλικό  του τραγουδοποιού,  ενώ παράλληλα επισκέπτονται τραγούδια του Cohen και του Brassens αλλά και του Καζαντζίδη και της Πλάτωνος.

Η ουσιαστική όμως αφορμή για τις βραδιές στο «ΜΕΤΡΟ» είναι η πρώτη παρουσίαση των καινούργιων τραγουδιών του Δεληβοριά, πριν αυτά δισκογραφηθούν.

Αν θέλετε λοιπόν να γίνετε μέλη στην «BIG BAND» και να φέρετε και στη ζωή μερικά καινούργια τραγούδια δεν έχετε παρά να βρεθείτε στο «ΜΕΤΡΟ» τα  Παρασκευοσάββατα μέχρι τις 27 Μαρτίου.

Η φτώχεια θέλει πολυτέλειες!

Στον ήχο ο Γιάννης Πετρόλιας και ο Ανδρέας Καρκούλιας.

info

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο "ΜΕΤΡΟ"
Με... Big Band και καινούρια τραγούδια
Μαζί του η Ρένα Μόρφη
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τις 27/3
Ώρα έναρξης: 22.30
Διεύθυνση: Γκύζη & Κάλβου, Αθήνα
Τηλ. 2106461980, www.metrolive.gr
www.foidel.gr
Διαβάστε ακόμα