Σαβίνα Γιαννάτου & Ευγενία Καρλαύτη @ Half Note: Κερδίστε προσκλήσεις

Το Mix Grill σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις.
Διαβάστηκε φορες


Το Mix Grill σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις (χωρίς ποτό) για την εμφάνιση των Σαβίνα Γιαννάτου και Ευγενίας Καρλαύτη στο Half Note το Σάββατο 3 Μαϊου.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Παρασκευή 2 Μαϊου στις 4.00 μμ:{contest_form}

Δελτίο Τύπου

ΣΑΒΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ (φωνή)
ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΡΛΑΥΤΗ (πιάνο)

Σάββατο 3 Μαϊου -  Ωρα έναρξης: 22.30


H Σαβίνα Γιαννάτου και η Ευγενία Καρλαύτη συνδυάζουν παραδοσιακά τραγούδια από διάφορες χώρες του κόσμου, με διαχρονικά jazz standards, με τραγούδια της Λένας Πλάτωνος και του Μάνου Χατζιδάκι.

Το εύρος του ρεπερτορίου και η ερμηνεία της Σαβίνας Γιαννάτου αναπτύσσονται μοναδικά στον καμβά των ευρηματικών μουσικών διασκευών της Ευγενίας Καρλαύτη.

Jazz συγχορδίες αναμειγνύονται στα τραγούδια της Καραϊβικής και της Κάτω Ιταλίας, και τραγούδια διεθνών δημιουργών διαδέχονται γνωστά τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και της Λένας Πλάτωνος, που αντιμετωπίζονται ατμοσφαιρικά και προσωπικά.

Ταυτόχρονα η ερμηνεία της Ευγενίας Καρλαύτη, εφάμιλλη σπουδαίων γνωστών jazz ερμηνευτριών, συναρπάζει με την ιδιαιτερότητα και την αυθεντικότητά της, μεταφέροντάς μας στην Αμερική του ΄50 με έναν σύγχρονο τρόπο.
 
Ένα  διαφορετικό ρεσιτάλ για δύο φωνές και πιάνο, μια μουσική συνομιλία ανοιχτή στην ευφορία του αυτοσχεδιασμού, ανανεώνοντας την ουσία των τραγουδιών και αποκαλύπτοντας νέες ερμηνευτικές παραμέτρους.

HALF NOTE JAZZ CLUB (Τριβωνιανού 17, Μετς)
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
10 ευρώ (bar) – 15 ευρώ (σε τραπέζι)

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310
www.halfnote.gr - www.viva.gr
http://www.facebook.com/halfnote.gr


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα