Solo δίσκος από τον Kele Okereke

'The Boxer' λέγεται ο πρώτος solo δίσκος του Kele, τραγουδιστή των Bloc Party

Διαβάστηκε φορες

keleΤον πρώτο του προσωπικό δίσκο ετοιμάζει να κυκλοφορήσει σύντομα ο Kele Okereke, ο τραγουδιστής των Bloc Party.

Ο δίσκος έχει τίτλο 'The Boxer' και θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου, σε παραγωγή των XXXChange.

Θα προηγηθεί λίγες μέρες νωρίτερα, στις 14 Ιουνίου, το πρώτο single από τον δίσκο, το 'Tenderoni'.

Τα κομμάτια του 'The Boxer' είναι:

01. Walk Tall
02. On The Lam
03. Tenderoni
04. The Other Side
05. Everything You Wanted
06. New Rules
07. Unholy Thoughts
08. Rise
09. All The Things I Could Never Say
10. Yesterday's Gone

Bloc Party - One Month Off

Διαβάστε ακόμα