Ο Bono σε παρολίγον αεροπορικό ατύχημα

Η θύρα των αποσκευών άνοιξε εν πτήσει
Διαβάστηκε φορες
Δνε ήθελε πολύ για να μετατραπεί σε τραγωδία το σκηνικό που εκτυλίχθηκε πάνω από τη Γερμανία, χτες το βράδυ.

Ο Bono μαζί με φίλους, πετούσε από το Δουβλίνο στο Βερολίνο με το ιδιωτικό του jet, όταν η πόρτα των αποσκευών άνοιξε και έπεσε στο κενό σχεδόν πάνω από τη Γερμανία. Ευτυχώς η πόρτα αυτή δεν έχει σχέση με την καμπίνα, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει έκτακτη ανάγκη για μάσκες οξυγόνου καθώς η καμπίνα δεν αποσυμπιέστηκε. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε κανονικά στο αεροδρόμιο του Βερολίνου.

Ο frontman των U2 χρησιμοποιήσε το 50 εκατομμυρίων Learjet 60 D-CGEO μαζί με τέσσερις φίλους του για να πάνε στα γερμανικά βραβεία μουσικής Bambi International Music Αwards. Ο Bono έφυγε χωρίς τα υπόλοιπα μέλη των U2 για να προλάβει μια εκδήλωση με τον Dr Gerd Müller, ομοσπονδιακό υπουργό οικονομικής συνεργασίας και ανάπτυξης της Γερμανίας.

"Όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο είδαν τρομαγμένοι ότι το πίσω μέρος του αεροπλάνου είχε ξεκολλήσει. Όλη η πόρτα, μαζί με τις αποσκευές τους είχε φύγει", δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας στην ιρλανδική Daily Mail.

Οι Γερμανικές αρχές ερευνούν το γεγονός και η τοπική αστυνομία ψάχνει την πόρτα και τις αποσκευές στην περιοχή. Ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Βερολίνου Ralf Kunkel δήλωσε: "Το jet προσγειώθηκε με ασφάλεια και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε δεν υπήρξε κίνδυνος πτώσης".

Παρά το γεγονός, οι U2 εμφανίστηκαν στα Bambi Awards.

Διαβάστε ακόμα