Οι 50 αποχρώσεις του γκριλ

Από την Τσικνοπέμπτη στους κινηματογράφους σας! (Ακατάλληλο για ανηλίκους κάτω των 18).
Διαβάστηκε φορες
Είστε έτοιμοι να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία; Η μέρα που όλοι περιμέναμε εδώ και καιρό έφτασε...Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015. Επιτέλους μία μέρα χωρίς αναστολές. Μία μέρα που φαίνεται πως όλα τα ανεκπλήρωτα πάθη μπορούν να γίνουν αληθινά. Η λογική καλείται να υποχωρήσει μπροστά σε κάθε λαχταριστό πειρασμό. Ό,τι τόσο καιρό προσπαθείτε να αποφύγετε, σήμερα σας προκαλεί πιο έντονα από ποτέ. Θα μπορέσετε να του αντισταθείτε; Η προσέλευση του κοινού προβλέπεται μεγάλη, γι'αυτό βιαστείτε πριν δεν βρείτε θέση. Έχετε μόνο λίγες ώρες γι'αυτό το ταξίδι στο απόλυτο πάθος...με ή χωρίς παρέα! Καλή απόλαυση! [Δελτίο τύπου της περίφημης ιστοσελίδας Mix Grill]

Ο Κρίστιαν στεκόταν ακριβώς απέναντί της. Αγέρωχος, αποφασιστικός και συνάμα τόσο γοητευτικός, με εκείνα τα ερωτικά μάτια που μπορούν να σε μαγέψουν στη στιγμή. Όλη του η προσοχή ήταν στραμμένη επάνω της και σκεφτόταν:

Από την ώρα που σε είδα, δε μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου! Τα μάτια μου δε σε χορταίνουν και οι 5 μου αισθήσεις, μου φωνάζουν: "Κρίστιαν! Πρέπει να τη κάνεις δική σου". Δε γίνεται να αντισταθώ στη λάγνα της ομορφιά,όχι δε γίνεται!

Η Αναστάζια ένιωσε το βλέμμα του να την διαπερνά και στο αντίκρισμα της αρρενωπής όψης του, ανατρίχιασε ολόκληρη. Για μια στιγμή τρόμαξε. Μα έπειτα άρχισε να ρίχνει κλεφτές ματιές συλλογιζόμενη:

Τόση ώρα στέκεται απέναντι. Έχει καρφώσει το βλέμμα του πάνω μου. Μα, ποιος είναι; Ποιος είσαι; Φαίνεσαι πολύ μυστηριώδης! Νιώθω το βλέμμα σου να με ξεκοκαλίζει.

Εκείνος αισθάνθηκε το κορμί του μουδιασμένο απ’ τον πόθο. Μα κατά βάθος ήξερε πώς έπρεπε να δαμάσει τη λαχτάρα που κάλπαζε μέσα του. Γνώριζε καλά πως είναι, όχι μόνο καταστροφικός για τον ίδιο, μα περισσότερο για τους άλλους. Προσπαθώντας να συνεφέρει τον εαυτό του παραμιλούσε:

Έχεις την επιλογή Κρίστιαν, είναι όλα στο μυαλό σου... Έχεις την επιλογή να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της, να ηρεμήσεις την ανάσα σου που κοντεύει να κοπεί και όλα τα μέσα σου που σπαράζουν. Σκέψου, σκέψου, σκέψου… Δεν μπορείς να γίνεσαι υποχείριο αυτού του πάθους. Eίναι μόνο μια ορμή… Μείνε μακριά της, θα είναι καλύτερα για όλους έτσι, θα το δεις...

Μα τη στιγμή εκείνη που προσπαθούσε να ελέγξει το αχαλίνωτο πάθος του και να προτάξει τη λογική, την είδε να τον κοιτάει επίμονα. Είχε αρχίσει να ανταποκρίνεται κι η ίδια στο κάλεσμά του και να αφήνεται σ’ αυτή την περίεργη μα τόσο ηδονική έλξη. Οι ένοχες σκέψεις του Κρίσ
τιαν εξαφανίστηκαν στη στιγμή. Ο πόθος του τώρα ήταν πιο έντονος κι ο ίδιος πιο αποφασισμένος από ποτέ:

Είναι πάνω απ'τις δυνάμεις μου! Μου ανεβάζει τη libido. Κάθε κύτταρο του κορμιού μου την αναζητά απεγνωσμένα. Θέλω να τη νιώσω, να την αγγίξω,να τη γευτώ και δε θα αφήσω τίποτα να σταθεί εμπόδιο. Ή κανείς ή κι οι δυο μαζί!

Η Αναστάζια ένιωθε ήδη τη φλόγα να σιγοκαίει. Κοίταξε τα χείλη του και αναψοκοκκίνισε. Το μυαλό της άρχισε να φτιάχνει εικόνες κι έπιασε τον εαυτό της να κάνει πρωτόγνωρες σκέψεις. Ήθελε οπωσδήποτε να το ζήσει αυτό και μη μπορώντας να αντισταθεί πια, σιγοψιθύρισε:

Αχ! Αν μπορούσα να γίνω δικιά σου, μόνο για λίγα λεπτά. Να μπεις μέσα να με αρπάξεις, να με φιλήσεις, να με δαγκώσεις. Καίγομαι, καίγομαι για σένα!

Και τότε ακούστηκε δυνατά μια φωνή...

Αμάν!! Καίγεται η μπριζόλα!!


Διανομή ρόλων:
Κρίστιαν Γκρέυ (εαυτός 1): Αντωνία Κουμαντάνη
Κρίστιαν Γκρέυ (εαυτός 2): Ελένη Ζαρκάδα
Αναστάζια Στιλ (μπριζόλα): Άννα Παπαδάκη
Αφηγήτρια: Παναγιώτα Κλεάνθους
Δελτίο τύπου: Ηρώ Μαούνη

Κάποιοι άλλοι, βέβαια, ίσως να προτιμήσουν κάτι πιο υγιεινό, πιο απλό και πιο ανάλαφρο.


Άντε και καλή μας/σας Τσικνοπέμπτη!!

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
10,0 / 10 (σε 2 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα