Τα Προσεχώς: Εξολοθρευτής: Γενεsys

Φέτος το καλοκαίρι προετοιμαζόμαστε για μια μάχη δίχως προηγούμενο με τον Arnold Schwarzenegger ξανά σε ρόλο "Terminator" έπειτα από δώδεκα χρόνια.
Διαβάστηκε φορες
Φέτος το καλοκαίρι προετοιμαζόμαστε για μια μάχη δίχως προηγούμενο με τον Arnold Schwarzenegger σε ρόλο "Terminator" έπειτα από δώδεκα χρόνια. Ο λόγος για το "Terminator: Genisys", δημιουργός του οποίου είναι ο Alan Taylor σε σενάριο των Laeta Kalogridis και Patrick Lussier. Οι χαρακτήρες βασίζονται πάντα σε αυτούς που είχαν δημιουργηθεί εξ αρχής από τους James Cameron και Gale Anne Hurd. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκτός του Arnie, θα δούμε την Emilia Clarke, γνωστή ως Khaleesi του "Game of Thrones", παρέα με τους Jai Courtney και Jason Clarke. Η πρεμιέρα της ταινίας στη χώρα μας αναμένεται στις 25 Ιουνίου με τίτλο "Εξολοθρευτής: Γενεsys".Υπόθεση:

Βρισκόμαστε στο έτος 2029 και ο αρχηγός της αντίστασης, John Connor, συνεχίζει τον πόλεμο ενάντια στις μηχανές. Κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης στο Los Angeles ο John ανακαλύπτει πως το Skynet έστειλε έναν εξολοθρευτή πίσω στο χρόνο, με σκοπό να σκοτώσει τη μητέρα του, Sarah, και αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα ο ίδιος να μη γεννηθεί ποτέ. Έτσι, ο John στέλνει τον υπολοχαγό του, Kyle Reese, να προστατεύσει τη μητέρα του, αν και τελικά αυτό που συναντάει στην απέναντι μεριά ο Kyle είναι απροσδόκητο. Βρίσκει τη Sarah Connor ορφανή από τα 9 της εξαιτίας ενός εξολοθρευτή. Ένας άλλος εξολοθρευτής προγραμματισμένος να την προστατεύει την ανέθρεψε, εκπαιδεύοντας την να αντιμετωπίσει το πεπρωμένο της, όσο και αν αυτή προσπαθεί να το απορρίψει.Trivia

-    Η πρώτη επιλογή για το ρόλο του John Connor ήταν ο Tom Hardy, αν και τελικά η παραγωγή ήρθε σε συμφωνία με τον Jason Clarke.

-    Λόγω της ηλικία του "Arnie", αποφασίστηκε, αντί να τον κάνουν να μοιάζει νεότερος με χρήση υπολογιστή, να προστεθεί στο σενάριο η ιδέα ότι ο ανθρώπινος ιστός που χρησιμοποιείται για τα ανδροειδή υπόκειται την ίδια φθορά με αυτόν των πραγματικών ανθρώπων και έτσι ο "Terminator T-101" της ταινίας είναι γερασμένος με γκρίζα μαλλιά.

-    Η λέξη "Genisys" στον τίτλο της ταινίας αναφέρεται στο "SYS", που παραπέμπει στον υπολογιστικό όρο "Σύστημα", αλλά και σε έναν σημαντικό τύπο αρχείων που χρειάζεται ένα λειτουργικό σύστημα σε Windows ή DOS για να λειτουργήσει σωστά. Επίσης αποτελεί αναφορά στη λέξη "Genesis", παραπέμποντας στο ξεκίνημα μιας νέας ζωής.
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα