Ο Robert Smith διασκευάζει τους Twilight Sad

...και το αποτέλεσμα μετέτρεψε το συγκρότημα στους πιο πιστούς fans του.
Διαβάστηκε φορες
Λίγα χρόνια πριν, ο Stuart Braithwaite των Mogwai προώθησε σε ένα άλλο σκωτσέζικο post-rock συγκρότημα, τους Twilight Sad, ένα mail από τον Robert Smith, των The Cure, ο οποίος δήλωνε fan του συγκροτήματος. "Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ήμουν μεγάλος fan των The Cure, το ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, γι' αυτό το να το διαβάζω με συνεπήρε -παρόλο που πάντα είχα μια μικρή αμφιβολία, σκεπτόμενος ότι ίσως ο Barry Burns των Mogwai προσπαθούσε να σκηνοθετήσει κάποιο αστείο σε βάρος μας" δήλωσε ο κιθαρίστας των Twilight Sad, Andy MacFarlane.

Το mail, όμως, δεν ήταν φάρσα. Οπότε, το συγκρότημα αποφάσισε να επωφεληθεί λίγο περισσότερο από αυτήν την επώνυμη επιβράβευση: Μετά την κυκλοφορία του τρίτου δίσκου τους, "No One Can Ever Know", οι Twilight Sad σχεδίαζαν μία διασκευή του δίσκου, με covers από συγκροτήματα όπως οι Horrors και οι Liars κι έτσι αποφάσισαν να απευθυνθούν στον Smith, για το ενδεχόμενο να τον ενδιέφερε το συγκεκριμένο project. Εκείνη την εποχή, ο Smith ναι μεν ήταν θετικός, ωστόσο οι υποχρεώσεις της περιοδείας του δεν του επέτρεπαν να συμμετάσχει.

Κι έτσι οι Twilight Sad ξαναπροσπάθησαν. Έχοντας ολοκληρώσει το single "It Never Was the Same", ρώτησαν τον Robert Smith αν ήθελε να διασκευάσει κάποιο από τα κομμάτια τους, ώστε να προστεθεί στο single πριν την κυκλοφορία του. Η απάντηση ήταν καταφατική και το κομμάτι ήταν το "There's a Girl in the Corner".

Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας εδώ:Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα