Πορτοκάλογλου - Ζιώγαλας - Φάμελλος - Δρογώσης

Στο Λυκανηττό στις 14 Ιουνίου, για το Σύλλογο Οικογένειας του Θεραπευτικού Προγράμματος του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ»...

Διαβάστηκε φορες
Πορτοκάλογλου - Ζιώγαλας - Φάμελλος - Δρογώσης
στον Λυκαβηττό

Τραγουδούν για το σύλλογο οικογένειας  «ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ»

Ο Σύλλογος Οικογένειας του Θεραπευτικού Προγράμματος του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ», όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος, διοργανώνει στις 14 Ιουνίου του 2010, την ετήσια  συναυλία του, στο θέατρο Λυκαβηττού, με την οικονομική υποστήριξη της Νομαρχίας Αθηνών.

Ο Σύλλογος είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και σκοπό έχει την στήριξη του έργου του Θεραπευτικού Προγράμματος «ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ», το οποίο δημιουργήθηκε το 1989 και για 21 συνεχή χρόνια, προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του σε χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών και τις οικογένειές τους. Αυτή τη χρονιά θα τραγουδήσουμε παρέα με τους Νίκο Πορτοκάλογλου, Νίκο Ζιώγαλα, Μανώλη Φάμελλο και Στάθη Δρογώση, ξεσηκώνοντας το Λυκαβηττό και φωνάζοντας και πάλι δυνατά  « ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - ΝΑΙ  ΣΤΗΝ  ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ».

O Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Μανώλης Φάμελλος, φίλοι καλοί από τα παλιά, κατάφεραν να αξιοποιήσουν τη μοναδική χημεία που τους συνδέει, δημιουργώντας τον χειμώνα που μας πέρασε ένα από τα πιο επιτυχημένα και παρεΐστικα μουσικά προγράμματα, γεμάτο αμεσότητα και μουσική γενναιοδωρία. Οι δυόμιση  ώρες της καλοκαιρινής τους συναυλίας, είναι γεμάτες από τραγούδια που αγαπήσαμε και ακόμα αγαπάμε. Ποιός δεν έχει σιγοτραγουδήσει  το «Να Με Προσέχεις», το «Πάρε Με Απόψε Πάρε με», το «Η Ευτυχία Είναι Αυτό», ποιος δεν έχει περάσει τα καλοκαίρια του με το «Θάλασσα μου Σκοτεινή», το «Σαν Στάρ Του Σινεμά», το «Ένα Μεγάλο Φωτεινό Καλοκαίρι»;

Μαζί τους ο Στάθης Δρογώσης, , ο οποίος θα ανοίξει την συναυλία μαζί με την μπάντα του. Ο τραγουδοποιός της νέας γενιάς βρίσκεται στην καλύτερή του στιγμή, έχοντας ήδη τρεις προσωπικούς δίσκους με δυνατές ραδιοφωνικές επιτυχίες όπως το πολύ πρόσφατο «Μην Το Πεις Πουθενά» και φυσικά το «Βιαστικό Πουλί Του Νότου» που έχει τραγουδηθεί από τον Γιάννη Κότσιρα.

Οι τρεις τραγουδοποιοί αναμειγνύονται μοναδικά σε ανατρεπτικές ερμηνείες όπου τα τραγούδια, οι φωνές, τα σολαρίσματα, η δύση, η ανατολή, η παράδοση, η ηλεκτρική κιθάρα, το νταούλι, το μαντολίνο, το παρελθόν και το παρόν μπλέκονται και δημιουργούν την αίσθηση της γιορτής.

Δευτέρα 14 Ιουνίου στο θέατρο Λυκαβηττού
Ώρα έναρξης : 21:00
Τιμή Εισιτηρίου: 20 ευρω

Προπώληση Εισιτηρίων :
Metropolis
Ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών (Πανεπιστημίου 39)
Γραφεία Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
(Σολωμού 27, 4ος όροφος τηλ. 210 3302426)
Διαβάστε ακόμα