Bo..feeling και αυτό το καλοκαίρι!

Ανεβήκαμε μέχρι το Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη για να "ζήσουμε το αίσθημα"  που απλόχερα μάς προσφέρει η Νατάσσα Μποφίλιου.
Διαβάστηκε φορες
Ανεβήκαμε μέχρι το Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη για να "ζήσουμε το αίσθημα" (bofeeling) που απλόχερα μάς προσφέρει η Νατάσσα Μποφίλιου. Φυσικά, δεν προλάβαμε να καθίσουμε και έτσι απολαύσαμε τη συναυλία όρθιοι σε μία ικανοποιητική από τη σκηνή απόσταση. Παρόλο που η προσέλευση ήταν μεγάλη, ο κάτω χώρος δεν είχε γεμίσει ασφυκτικά, γεγονός που έκανε την ατμόσφαιρα ανάλαφρη και τη νύχτα κάπως πιο δροσερή.

Η συναυλία ξεκίνησε στην ώρα της, λίγο μετά τις 9, με το "Μέτρημα" και τη Νατάσσα ντυμένη στα λευκά έτοιμη να μάς ρίξει μέσα στο νέο "Καλοκαίρι" της. Ακολούθησαν αγαπημένα ακούσματα από όλους σχεδόν τους δίσκους της. Θυμηθήκαμε την "Ασπιρίνη", τον "Λύκο" αλλά και τα πιο πρόσφατα "Δεμένη", "Εγώ μεγάλωνα για σένα" και "Άνω τελεία".

Μεγάλο μέρος της συναυλίας αφιερώθηκε στην παρουσίαση των κομματιών από τον νέο δίσκο της σε συνεργασία με τον Σωκράτη Μάλαμα. Μεταξύ αυτών ακούσαμε τη "Μνήμη" και τη "Φλόγα".  Ιδιαίτερη μνεία δόθηκε στον Γιάννη Μαρκόπουλο με τον οποίο η ίδια είχε συνεργαστεί στο παρελθόν (Η Ρόζα η ναζιάρα, Παραπονεμένα Λόγια).

Ο άνθρωπος που κάνει τις εμφανίσεις της Μποφίλιου ξεχωριστές είναι αδιαμφισβήτητα ο Θέμης Καραμουρατίδης. Αυτή τη φορά, μάς τραγούδησε το "Δίκιο μου" από τη συνεργασία του με τη Γιώτα Νέγκα και στο κλείσιμο το "Σε ξεχώρισα" χωρίς τη συμμετοχή της Νατάσσας.

Η εμφάνιση έκλεισε με ένα πρώτο encore στο οποίο ακούσαμε το "Fragile" και "Το όνομά μου" με συνοδεία του Αντώνη Παλαμάρη.

Στο δεύτερο encore απολαύσαμε τα "Κοίτα Εγώ", "Μέχρι το τέλος" και "Εν λευκώ" που υπήρξαν κορυφαίες στιγμές της βραδιάς (μαζί με το "Σ'έχω βρει και σε χάνω" που είχε προηγηθεί πολύ νωρίτερα).


Συνολικά, η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μια ιδιαίτερα προικισμένη καλλιτέχνις. Οι φωνητικές της ικανότητες είναι αξιοθαύμαστες ενώ το μπρίο και η ιδιοσυγκρασία της συμπληρώνουν το πακέτο της παρουσίας της επι σκηνής. Σίγουρα το κοινό θα βρει έστω και ένα τραγούδι που θα μιλάει κατευθείαν στην ψυχή του, ενώ η αναδίφηση ποικίλλων συναισθημάτων είναι αναπόφευκτη. Οι ενορχηστρώσεις προσδίδουν ποιότητα στη δουλειά της και οι άνθρωποι που έχει επιλέξει να τη συνοδεύουν στις συναυλίες της συμβάλλουν κατα πολύ στο ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Ένα μεγάλο αλλά, όμως, υψώνεται σε αυτό το σημείο. Την έχω ξαναδεί να δίνει παρόμοιες συναυλίες με σχεδόν ίδιο περιεχόμενο. Σαν θεατής, θα ήθελα να δω το κάτι ακόμα στις επιλογές των κομματιών, πιθανώς κάποια διασκευή  που θα κάνει την έκπληξη.

Κλείνοντας, σας αποχαιρετώ με το παρακάτω τραγούδι, που όπως είπε και η ίδια "Μάς θυμίζει το πόσο εύθραυστοι και μικροί είμαστε".*Οι φωτογραφίες προέρχονται από τη σελίδα Natassa Bofiliou Database και ανήκουν στην Labrini Sotiriou

Συντελεστές:
Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
 
Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Βιολί - Μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής
 
Σχεδιασμός & χειρισμός φώτων: Αλέξανδρος Προδρόμου
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης, Γιώργος Κατσιάνος
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Φωτογραφίες: Δημήτρης Σκουλός
 
Management / Παραγωγή: PROSPERO, www.prospero.com.gr
 
Links:

https://www.facebook.com/NatassaBofiliou
https://www.facebook.com/NatassaBofiliouDatabase
https://twitter.com/NBDatabase
http://www.youtube.com/user/NBDatabase

Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
9,8 / 10 (σε 9 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα