Το εξώφυλλο της ταινίας Οικογενειακές Ανισορροπίες

Τα Προσεχώς: Οικογενειακές ανισορροπίες

Οι Zoe Saldana και Mark Ruffalo πρωταγωνιστούν στην πρώτη κινηματογραφική δουλειά της Maya Forbes.
Διαβάστηκε φορες
Η Maya Forbes, με το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, μας παρουσιάζει το κωμικό δράμα "Infinitely Polar Bear". Το σενάριο ανήκει στην ίδια τη σκηνοθέτη, με την ιστορία να βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Maggie και Cameron θα δούμε τους Zoe Saldana και Mark Ruffalo, οι οποίοι πλαισιώνονται από τις μικρούλες Imogene Wolodarsky και Ashley Aufderheide. Η ταινία έχει δώσει το παρόν σε πολλά φεστιβάλ πέρυσι και φέτος, με σημαντικότερα το Sundance τον Ιανουάριο του 2014 και το Διεθνές Φεστιβάλ του Toronto τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η πρεμιέρα αναμένεται  στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 30 Ιουλίου με τίτλο "Οικογενειακές ανισορροπίες".

Το πόστερ της ταινίας Οικογενειακές Ανισορροπίες

Υπόθεση:

Την ώρα που οι περισσότεροι μπαμπάδες βρίσκονται στη δουλειά ο Cameron Stuart μαζεύει μανιτάρια, ετοιμάζει περίτεχνα γεύματα ή δουλεύει σε κάποιο από τα πολλά ημιτελή πρότζεκτ του. Η οικογενειακή περιουσία του ίσα που επαρκεί για να συντηρήσει την οικογένειά του, τη στιγμή που ο ίδιος παλεύει με τη μανιοκατάθλιψη. Όταν ο Cameron αναγκάζεται να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική έπειτα από ένα νευρικό κλονισμό, η σύζυγός του, Maggie, και οι δύο κόρες του, Amelia και Faith, αφήνουν το σπίτι τους στην εξοχή και μετακομίζουν σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Cambridge, όπου η Maggie προσπαθεί μάταια να βρει μια αξιοπρεπή δουλειά.

Χωρίς χρήματα και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Maggie κάνει αίτηση για μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο Columbia και γίνεται δεκτή. Θεωρώντας ότι αυτή είναι η ευκαιρία που αναζητούσε για να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για τις κόρες της η Maggie ζητάει από τον Cameron να αναλάβει την φροντίδα των κοριτσιών μέχρι εκείνη να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη. Άλλωστε, ο γιατρός του συνέστησε  ένα συγκεκριμένο καθημερινό πρόγραμμα και στα κορίτσια είχε λείψει πολύ ο μπαμπάς τους. Ο Cameron συμφωνεί ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα αποκατασταθούν οι οικογενειακές ισορροπίες. Οι δύο ατίθασες κόρες του, όμως, δεν πρόκειται να τον διευκολύνουν.

Καθώς η Maggie βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, ο Cameron αντιλαμβάνεται ότι δεν θα τα βγάλει εύκολα πέρα. Μέσα σε 18 μήνες θα μάθει – αφού πρώτα πάθει – πώς να φροντίζει, όχι μόνο τις ατίθασες κόρες του, αλλά και τον εαυτό του. Μετά από χρόνια αγώνων για να βρει τη θέση του σε αυτό τον κόσμο, ίσως τελικά να τα έχει καταφέρει.Trivium

-    Οι Mark Ruffalo και Zoe Saldana έχουν υποδυθεί στο παρελθόν ήρωα της Marvel. Τον πρώτο τον έχουμε δει ως Bruce Banner/Hulk στις ταινίες "The Avengers" (2012), "Iron Man 3" (2013) και "Avengers: Age of Ultron" (2015), ενώ η Saldana ενσάρκωσε τη Gamora στο "Guardians of the Galaxy" (2014).
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα