Ν.Μποφίλιου @Τεχνόπολις + Πρόγραμμα περιοδείας

Την Τετάρτη 30/6 η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Δείτε το πρόγραμμα της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Διαβάστηκε φορες
Για μία και μοναδική αθηναϊκή εμφάνιση αυτό το καλοκαίρι, η Νατάσσα Μποφίλιου θα επιστρέψει στη σκηνή της "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων την Τετάρτη 30 Ιουνίου, σε μία συναυλία όπου θα συμμετέχουν και οι Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης και Μαρία Παπαγεωργίου. Παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου της εμφάνισης αυτής, καθώς και το πρόγραμμα της καλοκαιρινής περιοδείας της Νατάσσας Μποφίλιου, που ξεκινά από αύριο στη Λευκωσία, στην πρώτη της παρουσία μπροστά στο κυπριακό κοινό!

Δελτίο Τύπου

Η Νατάσσα Μποφίλιου συνεχίζει το μουσικό της ταξίδι με…. Γκάζι και «Εισιτήρια Διπλά». Μαζί της παρουσιάζουν τη δουλειά τους οι φίλοι της Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης & Μαρία Παπαγεωργίου.

Το μοναδικό καλοκαιρινό ραντεβού της με το κοινό της Αθήνας δίνει η Νατάσσα Μποφίλιου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010 προσκαλώντας το σε ένα καινούργιο μουσικό ταξίδι για τόπους και αισθήματα, που αποτελούν σημεία αναφοράς και αγαπημένους προορισμούς. Σταθεροί συνεπιβάτες της ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, στην καλλιτεχνική επιμέλεια και ο Θέμης Καραμουρατίδης, στις ενορχηστρώσεις.

Μαζί με το νέο της δίσκο, που έχει τίτλο «Εισιτήρια Διπλά» και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά, θα ακουστούν τραγούδια από τις «Εκατό Μικρές Ανάσες», το «Μέχρι το τέλος» και τα «Τρία Μυστικά», με ενδιάμεσες «στάσεις» σε γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια, σε μια διαφορετική παράσταση, που συνδυάζει το λόγο με τη μουσική και την εικόνα με τους ήχους.

Λίγο πριν αρχίσει το μουσικό ταξίδι της Νατάσσας, δύο νέοι, ταλαντούχοι καλλιτέχνες ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης & η Μαρία Παπαγεωργίου, θα ανέβουν στη σκηνή, παρουσιάζοντας τη δική τους νέα δουλειά από το δίσκο και το καινούργιο υλικό τους «Όμορφοι και Ηττημένοι».

Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης, Video Art: Παντελής Φραντζής, Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης, Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης, Τσέλο: Άρης Ζέρβας, Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης, Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής, Πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης

Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος: €10 (προπώληση), €15 (ταμείο), €18 (αριθμημένες θέσεις)
Σημεία προπώλησης: Public (Σύνταγμα-Καραγεώργη Σερβίας 1 & Πειραιάς- Γρηγορίου Λαμπράκη 152), Fnac ( The Mall , Μαρούσι - Ανδρέα Παπανδρέου 35,
Γλυφάδα - Σ. Καράγιωργα 4 και Λαζαράκη & Μοναστηράκι- Μητροπόλεως και Αιόλου), Metropolis (Ομόνοια- Πανεπιστημίου 54), «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι- 2103475518), & www . ticketone . gr

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010

27/6: ΚΥΠΡΟΣ - Λευκωσία, στη μουσική σκηνή Αυλαία (21:00)
30/6: ΑΘΗΝΑ - Τεχνόπολις, Γκάζι (σμτχ Αλ. Εμμανουιλίδης, Μ. Παπαγεωργίου)
5/7 : ΚΟΖΑΝΗ
19/7 :ΤΡΙΠΟΛΗ - Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου
24/7 : ΟΛΥΜΠΙΑ
26/7 : ΛΕΣΒΟΣ - Στο κάστρο της Μυτιλήνης με πανσέληνο!
1/9 : ΡΟΔΟΣ - Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
10/9: ΠΑΤΡΑ - Revolt Festival

www.myspace.com/natassabofiliou
www.prospero.com.gr
Διαβάστε ακόμα