Νέο album: Groove Elation Project – "Between Realities"

Το "Between Realities" είναι ένα μείγμα από Jazz, Latin, Funk, Boogaloo με original συνθέσεις αλλά και διασκευές από γνωστά Standards.
Διαβάστηκε φορες
Οι Groove Elation Project είναι ένα Κουαρτέτο που δημιουργήθηκε από το Γιώργο Μουτάφη (Organ) και την Κυριακή Βιδάλη (El.Guitar) μετά από την αποφοίτηση της Κυριακής από το Κονσερβατόριο της Χάγης (Ολλανδία) το Μαΐο του 2012.

Ένα μείγμα από Jazz, Latin, Funk, Boogaloo με original συνθέσεις αλλά και διασκευές από γνωστά Standards. Το κουαρτέτο συμπληρώνουν οι εξαιρετικοί μουσικοί : Γιάννης Παπαναστασίου (Alto Sax) και ο Βαγγέλης Κοτζάμπασης (Drums) με πολλές συμμετοχές κι από τους δυο στη Jazz σκηνή της Αθήνας
Η μπάντα έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμες συναυλίες στην Αθήνα αλλά και σε jazz festivals (2nd Jazz in July festival at Vamos,Chania).Oι Groove Elation Project ηχογράφησαν το πρώτο τους δίσκο (Live Recording Session) με τη συμμετοχή σπουδαίων μουσικών : Αντώνης Ανδρέου (Τρομπόνι), Δημήτρης Παπαδόπουλος (Τρομπέτα), Βαγγέλης Παρασκευαΐδης (Βιμπράφωνο), Γιάννης Παπαγιαννούλης (Κρουστά), Παναγιώτης Μπουραζάνης (Μπάσο), Νάσσια Γκόφα (Φωνή). Το Live CD τους θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη Re-Define Productons.

…ένα Live Recording Session με ακροατήριο φίλους μουσικούς και μη, οι οποίοι με την παρουσία τους δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα, η οποία έπαιξε άμεσο ρόλο στη συνολική παρουσία αυτού του Live άλμπουμ!

O δίσκος των Groove Elation Project – “Between Realities” είναι διαθέσιμος στα καταστήματα δίσκων : Αθηνα (Μusic Corner,Ιανος,Reload,) Θεσ/νικη (Ιανος, Λωτός) & ψηφιακά (ΙTunes, Google Play, Amazon, E-Music)
"Groove Elation Project - Coming Home" (Official Video)

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
10,0 / 10 (σε 1 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα