Το Μυστικό στα Μάτια τους cover

Τα Προσεχώς: Το Μυστικό στα Μάτια τους

Μήπως το Hollywood ξεμένει από ιδέες; Θα καταφέρει αυτό το ριμέικ να αποδώσει τα μέγιστα όπως είχε κάνει η αυθεντική ισπανόφωνη ταινία;
Διαβάστηκε φορες
Μετά από τα "Shattered Glass" (2003) και "Breach" (2007), ο Billy Ray επιστρέφει και παρουσιάζει το "Secret in Their Eyes". Πρόκειται για ριμέικ του πολύ καλού "El secreto de sus ojos" (2009) του Juan José Campanella που βραβεύτηκε με το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας. Όπως φαίνεται εδώ και αρκετό καιρό το Hollywood έχει ξεμείνει από πρωτότυπες ιδέες και απλώνει τα πλοκάμια του σε ξενόγλωσσες ταινίες. Κάποιες φορές αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια αρκετά ποιοτική ταινία που ίσως να συναγωνίζεται την πρωτότυπη (βλ. "The Girl with the Dragon Tattoo"), ενώ άλλες φορές η αποτυχία ήταν εκκωφαντική λόγω του πολύ υψηλού πήχη που είχε τεθεί εξ αρχής (βλ. "Old Boy").

Το σενάριο της ταινίας εν προκειμένω βασίζεται, όπως είναι φυσικό, σε αυτό που είχαν γράψει αρχικά οι Juan José Campanella και Eduardo Sacheri με τις επιμέρους αλλαγές/προσθήκες να ανήκουν στον ίδιο τον Billy Ray. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν ο Chiwetel Ejiofor και οι βραβευμένες με Όσκαρ Nicole Kidman ("The Hours", 2002) και Julia Roberts ("Erin Brockovich", 2000). Η πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται στις 14 Ιανουαρίου 2016 με τίτλο "Το Μυστικό στα Μάτια τους".

Το Μυστικό στα Μάτια τους

Υπόθεση:
Μια ομάδα ανερχόμενων ανακριτών ξαφνικά διαλύεται όταν μια από τις δικές τους έφηβες κόρες δολοφονείται βάναυσα. Δεκατρία χρόνια μετά, ψάχνουν μανιωδώς κάθε μέρα για τον ασύλληπτο δολοφόνο, μέχρι που ένας από τους ανακριτές ανακαλύπτει επιτέλους ένα νέο στοιχείο που είναι βέβαιος ότι μπορεί να επιλύσει οριστικά το μυστήριο και να φέρει το πολυπόθητο κλείσιμο της υπόθεσης για την ομάδα του. Ωστόσο, κανείς δεν είναι έτοιμος για ένα συγκλονιστικό μυστικό που θα αποκαλύψει τις καταστροφικές συνέπειες της ανθρώπινης ανάγκης για εκδίκηση.Trivia

- Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων η Julia Roberts αποχώρησε λόγω του θανάτου της μητέρας της. Η Roberts επέστρεψε στα γυρίσματα πέντε ημέρες μετά την απώλειά της.

- Ο ρόλος της Julia Roberts αρχικά προοριζόταν για άνδρα ηθοποιό, αλλά τελικά ο Billy Ray τον ξαναέγραψε ειδικά για αυτή. 

- H Julia Roberts επέλεξε προσωπικά την Nicole Kidman στέλνοντάς της ένα email που έλεγε "Will you do this with me?".

- Ο δημιουργός της αρχικής ταινίας Juan José Campanella συμμετείχε στο εγχείρημα αυτού του ριμέικ ως εκτελεστικός παραγωγός (executive producer).

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα