That's Entertainment: Πρωταθλητές Καλοκαιριού

Οι πρωταθλητές καλοκαιριού και τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα του πρώτου μισού της μουσικής αγωνιστικής περιόδου 2010.
Διαβάστηκε φορες
Έφτασε στο τέλος του το mundial και πλέον μπορούμε να πάμε με την ησυχία μας για διακοπές. Αλλά πριν αρχίσουμε να μαζεύουμε βαλίτσες, θα ασχοληθούμε σήμερα με τους πρωταγωνιστές του μουσικού πρωταθλήματος 2010 που πριν λίγες μέρες ολοκλήρωσε τον πρώτο του γύρο. Ιδού, λοιπόν, ποιοι είναι οι πρωταθλητές καλοκαιριού και ποια τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα (εκτός από τον Thomas Muller) που έλαμψαν στο πρώτο μισό της αγωνιστικής μουσικής περιόδου, σύμφωνα πάντα με την άποψη της παρούσας φιλάθλου στήλης:

The FallΗ σταθερή αξία που λέγεται The Fall, υπό την καθοδήγηση του έμπειρου και καταξιωμένου Mark E. Smith, διανύει φέτος περίοδο μεγάλης φόρμας και δικαιούται τον τίτλο του πρωταθλητή καλοκαιριού περισσότερο από κάθε άλλο σχήμα. Η διαχρονικά σταθερή τους απόδοση θυμίζει Εθνική Γερμανίας, που ασχέτως σύνθεσης βρίσκεται πάντοτε ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες, είτε σας αρέσει ο τρόπος που παίζουν είτε όχι.

NationalΆλλα έμπειρα σχήματα που έχουν ανεβάσει ιδιαίτερα την απόδοση τους τη φετινή χρονιά περιλαμβάνουν τους The National (διαρκώς ανοδική πορεία που από μονίμως outsiders τους οδηγεί φέτος στον αφρό της ελίτ), τους Broken Social Scene (με εντυπωσιακό βάθος πάγκου και παραδειγματικό rotation), τους Spoon (όπου λάμπει για άλλη μια φορά το πολυσύνθετο ταλέντο του Britt Daniel) και τους πάντα εκρηκτικούς και απρόβλεπτους Liars.

Dum Dum GirlsΠερνώντας στα νέα ταλέντα, την μεγαλύτερη ωριμότητα την βλέπουμε στους Beach House, που έχοντας την πολυτέλεια να ψηθούν έξω από τα φώτα της δημοσιότητας, έρχονται φέτος να μας αποδείξουν ότι είναι ικανοί να σηκώσουν το βάρος του πρωταθλητισμού. Οι High Places παρουσιάζουν επίσης εντυπωσιακή εξέλιξη και σε πολύ σύντομο διάστημα από το ντεμπούτο τους, πριν από 2 μόλις χρόνια, δείχνουν ικανοί για σπουδαία πορεία. Ανάλογη και η τροχιά των ανερχόμενων Crystal Castles που αποδεικνύουν ότι δεν ήταν τυχαία τα επιτεύγματα της πρώτης τους σεζόν, όταν είχαν αναδειχτεί ως μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες του 2008.  Από τα σύνολα που φέτος κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στη μεγάλη κατηγορία, οι Dum Dum Girls, Sleigh Bells και Lonelady έχουν κλέψει τις εντυπώσεις και έχουν κερδίσει την αμέριστη συμπαράσταση μας.

Ακολουθούν τα 20 κορυφαία albums και singles του πρώτου μισού του 2010 για το That’s Entertainment, που σας εύχεται καλές διακοπές και ραντεβού τον Σεπτέμβρη.

Top 20 Albums (Ιαν. - Ιουν. 2010)

Your future our clutter - THE FALL
I will be - DUM DUM GIRLS
High Places Vs Mankind - HIGH PLACES
Transference - SPOON
Teen dream - BEACH HOUSE
High violet - THE NATIONAL
Forgiveness rock record - BROKEN SOCIAL SCENE
Sisterworld - LIARS
Treats - SLEIGH BELLS
Crystal Castles (II) - CRYSTAL CASTLES
Nerve up - LONELADY
Hidden - THESE NEW PURITANS
The flexible entertainer - PIT ER PAT
Cosmogramma - FLYING LOTUS
Contra - VAMPIRE WEEKEND
Sea of cowards - THE DEAD WEATHER
The Soft Pack - THE SOFT PACK
Total life forever - FOALS
Coconut - ARCHIE BRONSON OUTFIT
Congratulations - MGMT

Top 20 Singles (Ιαν. - Ιουν. 2010)

Jail La La - DUM DUM GIRLS
Bloodbuzz Ohio - THE NATIONAL
Written In Reverse - SPOON
Bury Pts 2+4 - THE FALL
Tell’em - SLEIGH BELLS
The Overachievers - LIARS
Forced To Love/All To All - BROKEN SOCIAL SCENE
Norway - BEACH HOUSE
Giving Up The Gun - VAMPIRE WEEKEND
Attack Music - THESE NEW PURITANS
Intuition - LONELADY
Water - PIT ER PAT
Celestica - CRYSTAL CASTLES
Art Czars - JAPANDROIDS
Ego Death EP - A PLACE TO BURY STRANGERS
The Ghosts That Wake You - FOLLOW THAT BIRD!
Can’t Feel Born EP - HIGH PLACES
Don't Ask - BLOOD RED SHOES
Skinny Little Bitch - HOLE
C'mon - THE SOFT PACK

Ακόμα περισσότερα albums και singles του πρώτου εξαμήνου εδώ. Πατήστε play από κάτω για να ακούσετε 25 από τα κορυφαία κομμάτια του 2010 ως τώρα:MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com


Διαβάστε ακόμα