Η νέα ταινία του Christopher Nolan θα διαδραματίζεται στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσουν βρίσκονται οι Tom Hardy, Kenneth Branagh και Mark Rylance.
Διαβάστηκε φορες
Η αλήθεια είναι πως μετά το ιδιαίτερα επιτυχημένο "Interstellar" του 2014 δεν είχαμε πληροφορίες για τα επόμενα κινηματογραφικά σχέδια του σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού Christopher Nolan. Εδώ και λίγες μέρες όμως έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα στοιχεία για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα. Πρόκειται για ένα πολεμικό δράμα που διαδραματίζεται την περίοδο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και θα σχετίζεται με την εκκένωση των στρατιωτών των Συμμαχικών δυνάμεων στη Δουνκέρκη, ευρύτερα γνωστή και ως η βρετανική "Επιχείρηση Dynamo" που έλαβε χώρα μεταξύ 27 Μαΐου και 4 Ιουνίου του 1940 στο λιμάνι της Δουνκέρκης, στη Γαλλία. 

Ο Nolan μαζί με τον αδελφό και συνεργάτη του Jonathan Nolan έγραψαν το σενάριο και ήδη ψάχνουν για τα κατάλληλα μέρη για γύρισμα στην περιοχή της Δουνκέρκης. Τα παραπάνω ταιριάζουν και με τις πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου της πόλης Patrice Vergriete που είχε πει χαρακτηριστικά: "Τον Ιούνιο του 2016 θα γυριστεί εδώ ένα αμερικάνικο blockbuster από έναν πολύ διάσημο σκηνοθέτη".

Οι Tom Hardy, Kenneth Branagh και Mark Rylance βρίσκονται σε συζητήσεις για να αναλάβουν πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα ταινία. Ειδικότερα, ο Hardy είναι αλήθεια πως είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν στο Hollywood μετά την συμμετοχή του σε ταινίες του Nolan, και πιο συγκεκριμένα στα "Inception" και "The Dark Knight Rises", οπότε είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα μία ακόμη συνεργασία τους. 

inception

Μπορεί να μην περιμέναμε να δούμε τον Nolan να σκηνοθετεί πολεμική ταινία δεδομένων των προηγούμενων ταινιών του, αλλά είναι μάλλον δεδομένο πως θα προσεγγίσει το είδος με τη δική του ξεχωριστή ματιά, ενώ αν μη τι άλλο πρόκειται για πρόκληση. Από τη Warner Bros έχει ανακοινωθεί πως η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2017. Ο πιθανός τίτλος της είναι "Dunkirk".
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα