Νίκος Ξυδάκης live @ Ρυθμός Stage: Κερδίστε προσκλήσεις

To Mix Grill σάς προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για τον Νίκο Ξυδάκη live στον Ρυθμό Plus τo Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 στις 22.30 .
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σάς προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την μουσική παράσταση του Νίκου Ξυδάκη στον Ρυθμός Stage τo Σάββατο 16 Ιανουαρίου.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook:και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016 στις 22.00 μμ:

{contest_form}


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Νίκος Ξυδάκης στο "Ρυθμός Stage" 
«Τα Λαθροδιάσημα» 
Τραγούδια που αξίζουν να ακουστούν σήμερα γι’ αυτό που είπαν χθες… 

Μαζί του ο Απόστολος Ρίζος, ο Ηλίας Βαμβακούσης και σε μια έκτακτη συμμετοχή η Μελίνα Τανάγρη 

Σάββατο 16, 23 και 30 Ιανουαρίου 

''...Κέρματα είναι του δρόμου που από άλλους πέσανε, τα τραγούδια που έχω γράψει και δεν σου αρέσανε…'' Διαμαρτύρεται ένα από αυτά τα τραγούδια και πάνω σε αυτή την ιδέα και αυτό το κλίμα χτίζεται το πρόγραμμα που παρουσιάζει στο "Ρυθμός Stage" ο Νίκος Ξυδάκης, για τρεις μοναδικές παραστάσεις, τα Σάββατα 16, 23 και 30 Ιανουαρίου. 

Τραγούδια που παίχθηκαν λίγο ως καθόλου σε συναυλίες, τραγούδια που δεν καταγράφηκαν στις λίστες των «ηχηρών επιτυχιών» από την "Εκδίκηση της γυφτιάς", ως και πιο πρόσφατα όπως τα "Φίλε αδελφή ψυχή" - "Σπέσιαλ Ελλάς" – "Χαβαλεδιάρικο"- "Μένω με την μάννα μου", "Βουνό είναι κι θάλασσα", "Καίγομαι σαν το δασάκι". Τραγούδια που τα λόγια τους ηχούν σημερινά και η μουσική τους ευαισθησία υποστηρίζεται από εξαίρετους μουσικούς που ανιχνεύουν την πρώτη εκείνη συγκίνηση που είχαν όταν γράφτηκαν. 

Μια παράσταση που παρουσιάζει για πρώτη φορά ο σημαντικός μουσικοσυνθέτης και ερμηνευτής, με γνωστά και αγαπημένα, αλλά και λιγότερο γνωστά τραγούδια. Μαζί του παίζουν, διασκευάζουν και ερμηνεύουν ταλαντούχοι εκπρόσωποι της νεότερης γενιάς τραγουδοποιών, ο Απόστολος Ρίζος και ο Ηλίας Βαμβακούσης. Σε μια έκτακτη εμφάνιση με "νόημα", η αγαπημένη Μελίνα Τανάγρη

Παίζουν οι σολίστες μουσικοί: 
Γιώργος Διαμαντόπουλος – επιμέλεια ορχήστρας | πλήκτρα 
Φώτης Μυλωνάς – πιάνο | φλάουτο 
Δημήτρης Χουντής – σαξόφωνο 
Πάνος Δημητρακόπουλος – κανονάκι 
Βαγγέλης Καρίπης – κρουστά 
Τάκης Φραγκούς – κοντραμπάσο 

 *** 
Ρυθμός Stage 

Ώρα έναρξης: 22.30 
Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί 
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη 16345, Αθήνα 
Τηλ: 210 975 0060 
E-mail: info@rythmosstage.gr

Διαβάστε ακόμα