οι muse στο ejekt festival 2016

Οι Muse στο Ejekt 2016

Και ναι... οι φήμες επαληθεύτηκαν και είναι αλήθεια!
Διαβάστηκε φορες
Με μια αφίσα στην επίσημη σελίδα τους στο facebook πριν από 10 λεπτά οι Muse ανακοίνωσαν ότι θα είναι οι φετινοί headliners του Ejekt!

"GREECE! Muse are headlining Ejekt Festival in Athens on 23 July 2016."

Τους περιμένουμε στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους, για την προώθηση του πρόσφατου δίσκου τους "Drones" το Σάββατο 23 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού. Στις 8 Ιουλίου στο ίδιο μέρος θα δούμε Editors και James.

Έχουν ξανάρθει οι Muse στην Ελλάδα;

Και βέβαια. Αυτή θα είναι η τέταρτη (4η) φορά. Οι Muse έπαιξαν το 2000 στο Rockwave Festival, όταν δεν ήταν ακόμη ένα τόσο μεγάλο όνομα και είχαν εμφανιστεί μετά τους δικούς μας Closer και πριν τους Flaming Lips, Moby και Oasis στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Αντώνης Τριτσης. Την θυμάστε αυτή τη μέρα; Απίστευτη συναυλία από τους Muse! Ακόμη θυμάμαι τη δύναμη και το πάθος που είχαν στο "Muscle Museum" και το "Uno". 

Δύο χρόνια μετά, τον Απρίλιο του 2002, οι Άγγλοι εμφανίστηκαν στο ιστορικό Ρόδον Club.

Στις αρχές Οκτωβρίου του 2007, οι Matt Bellamy, Chris Wolstenholme, Dominic Howard ανέβηκαν στη σκηνή του Terra Vibe, στην Μαλακάσα. Λίγες εβδομάδες μετά έπαιξαν στο κατάμεστο Wembley, στο Λονδίνο. Εμείς βέβαια είχαμε πολύ λιγότερο κόσμο δυστυχώς...
οι muse στο ejekt festival 2016

Μεγάλη συναυλία σίγουρα!

Όλες οι λεπτομέρειες στο επίσημο δελτίο τύπου!

Διαβάστε ακόμα