Τα μυστικά του River Party

To μυστικό το πήρε το ποτάμι για μία ακόμα χρονιά και χιλιάδες κόσμος κατέκλυσε το Νεστόριο ήδη από τηνπρώτη μερα του 32ου River Party!!
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

To μυστικό το πήρε το ποτάμι για μία ακόμα χρονιά και χιλιάδες κόσμος κατέκλυσε το Νεστόριο ήδη από τηνπρώτη μερα του 32ου River Party!

Πρώτο άνοιξε το Green Stage στις 20.00 με τους Βόρειους Live που παρουσίασαν τραγούδια του Γιάννη Σιδηρά, αλλά και πολλών ακόμα συνθετών. Το συγκρότημα ζέστανε την ατμόσφαιρα και έδωσε το ρυθμό για να ακολουθήσουν ο Κωστής Μαραβέγιας με τους Ilegal. Το κέφι και το ιδιαίτερο στιλ τους συνδυάστηκε τέλεια με το μαγικό φυσικό σκηνικό της κεντρικής σκηνής του Φεστιβάλ, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο ποτάμι.  Το line up κορυφώθηκε με τους αγαπημένους Γιάννη Ζουγανέλη, Λάκη Παπαδόπουλο και Ραλλία Χρηστίδου, με μία μουσική παράσταση που κέρδισε τις εντυπώσεις όχι μόνο για τις ερμηνείες αλλά και το καυστικό χιούμορ!

Λίγο πριν τις 2.00 ο κόσμος μεταφέρθηκε στο dance stage και αφέθηκε στις μουσικές επιλογές του Cyril Roussos μέχρι το ξημέρωμα!

Η δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει τους: Ζακ Στεφάνου - Μπάντα Κοάλα, Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Δήμο Αναστασιάδη, και Ελεθερία Αρβανιτάκη – Τάνια Τσανακλίδου.

Ήδη από την πρώτη μερα του φεστιβάλ υπολογίζεται ότι η προσέλευση του κόσμου ξεπερνά κατά 30% την περσινή.
Θα είμαστε όλοι εκεί και ακόμα περισσότεροι!!

Info:

Live2

τ. 210 7475080-4, 210 3629246

www.onstage.gr

River Party : www.riverparty.org/new

Προπώλησηwww.eshop.gr

Τιμές εισιτηρίων: 15ευρώ για τη μία ημέρα  (18 ευρώ για το Σάββατο), 45ευρώ για τις 5 ημέρες, με δικαίωμα κατασκήνωσης.

Πληροφορίες- ενημέρωση: 2103629246

Επικοινωνία-promotion:

Mrs BROWN

Χαρά Ζούμα
Μάρω ΠαναγιωτακοπούλουΔιαβάστε ακόμα