Νατάσσα Μποφίλιου "Βαβέλ" - Πρεμιέρα στο Βοτανικό

Η Δήμητρα Κανάκη είδε την πρεμιέρα της Νατάσσας Μποφίλιου στο Βοτανικό.
Διαβάστηκε φορες
Οι φωτογραφίες ανήκουν στη Δήμητρα Κανάκη.

Μετά τις επιτυχημένες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι, η Νατάσσα Μποφίλιου επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα. «Βαβέλ» ονομάζεται ο νέος κύκλος παραστάσεων στον Βοτανικό, καθώς και ο καινούργιος δίσκος που θα κυκλοφορήσει το Μάιο.

Μια παράσταση διαφορετική καθώς έχει αλλάξει η μπάντα και για πρώτη φορά προσθέτονται τα πνευστά δίνοντας έτσι έναν διαφορετικό ήχο στα τραγούδια και τις ενορχηστρώσεις.

Κατά τις 23.30 τα φώτα χαμηλώνουν, και η Νατάσσα κατεβαίνει απ΄τη σκάλα που στήθηκε ειδικά για την παράσταση, μ’ ένα λευκό φόρεμα, ξεκινώντας τη βραδιά με νέο τραγούδι που έχει τίτλο «Τα δικά μου τραγούδια».Το πρόγραμμα ήταν βασισμένο στα νέα τραγούδια του άλμπουμ, δηλαδή τα «Μεθύσια», «Επόμενα φιλιά», το ομότιτλο «Βαβέλ», σε παλιότερα αγαπημένα δικά της όπως τα «Παρέα», «Ραντεβού», «Κοίτα Εγώ», «Τσιγάρα Βαριά»,  αλλά και μερικές ενδιαφέρουσες διασκευές από αγαπημένα τραγούδια, όπως το «Ξύπνα αγάπη μου» και το «Δρόμοι παλιοί».Στις ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς ήταν η ερμηνεία της Νατάσσας στα τραγούδια «Belle Reve», «Συνέχεια στα όρια» και «Ασπιρίνη», καθώς η σκηνή ανυψώθηκε και «μετατράπηκε» σ ένα μικρό ξενοδοχείο, με τη Νατάσσα καθισμένη σε μια πολυθρόνα. 

 
Η παράσταση έκλεισε με το «Εν λευκώ» και με μια πολύ δυναμική ερμηνεία απ΄τη Νατάσσα, με τον κόσμο να την χειροκροτεί όρθιος.Αυτό που κράτησα απ’ τη συγκεκριμένη παράσταση είναι ότι είδα μια διαφορετική Νατάσσα. Μια Νατάσσα πιο ώριμη από ποτέ, μια Νατάσσα πιο σίγουρη από ποτέ.

Μια υπέροχη παραγωγή που πιστεύω πως ο Βοτανικός είναι ο κατάλληλος χώρος για τέτοιες παραστάσεις, ένα υπέροχο πρόγραμμα που επιλύθηκε ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, σε ενορχηστρώσεις του Θέμη Καραμουρατίδη,  βασισμένο στην Αθήνα του 2016.

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Θέμης Καραμουρατίδης - πιάνο, ενορχηστρώσεις
Άρης Ζέρβας - τσέλο, βοηθός ενορχηστρωτή
Γιάννης Δημητριάδης - πλήκτρα, ακορντεόν
Γιώργος Μπουλντής - μπάσο ηλεκτρικό και κοντραμπάσο
Μανώλης Γιαννίκιος - τύμπανα
Περικλής Αλιώπης - τρομπέτα
Γιώργος Κάστανος - κλαρινέτο-σαξόφωνο
Nίκος Μέρμηγκας - λαούτο, λάφτα, μπουζούκι, μαντολίνο

Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
6,0 / 10 (σε 1 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα