Μία Ανάσα cover

Μία Ανάσα, Δύο γυναίκες, Μια επικίνδυνη διαδρομή ξεκινά

Η ελληνογερμανική συμπαραγωγή που θα σας συγκλονίσει...
Διαβάστηκε φορες
Η ελληνογερμανική συμπαραγωγή, που καταχειροκροτήθηκε στα φεστιβάλ του Τορόντο και της Θεσσαλονίκης, και έχει ήδη προβληθεί στην Γερμανία και την Ισπανία, ετοιμάζεται για το ταξίδι της και στην Ελλάδα. Το "Μία Ανάσα" ("Ein Atem"), είναι ένα έργο του Christian Zübert σε σενάριο που έγραψε ο ίδιος παρέα με τη σύζυγό του Ipek Zübert. Πρόκειται για ένα δράμα στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Jördis Triebel, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Benjamin Sadler, Αποστόλης Τότσικας, Ακύλας Καραζήσης, Πηνελόπη Σεργουνιώτη και η Μαίρη Νάνου. H πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες αναμέεται στις 17 Μαρτίου από την Odeon.

Μία Ανάσα

Υπόθεση:
Η νεαρή Έλενα αποφασίζει να μεταναστεύσει στη Γερμανία σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής εν μέσω της οικονομικής κρίσης, αφήνοντας πίσω τον σύντροφό της. Χωρίς να έχει τις απαραίτητες γνώσεις, πιάνει δουλειά ως παιδαγωγός ενός μικρού κοριτσιού, της Lotte. Μια μέρα, όμως, ενώ είναι υπό την επίβλεψη της Έλενας, η Lotte εξαφανίζεται.

Από εκείνη την στιγμή ξεκινά ο Γολγοθάς της Έλενας, η οποία πανικόβλητη επιστρέφει στην Ελλάδα, ενώ στην Γερμανία θεωρείται ύποπτη για απαγωγή και καταζητείται. Παράλληλα, η απεγνωσμένη Γερμανίδα μητέρα της Lotte, αψηφώντας τις προειδοποιήσεις της αστυνομίας και του συζύγου της, αποφασίζει και εκείνη να ταξιδέψει στην Ελλάδα προκειμένου να εντοπίσει την Έλενα. Θα καταφέρει όμως να φτάσει στα ίχνη της χαμένης της κόρης;


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα