B-Real

Ο B-Real των Cypress Hill στην Αθήνα

Στις 6 Ιουνίου ένας ζωντανός θρύλος για το χιπ χοπ και μια κλασσική ''φιγούρα'' αναγνωρίσιμη από όλους στη παγκόσμια μουσική σκηνή στην Αθήνα!
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Θεωρείται ένας ζωντανός θρύλος για το χιπ χοπ και μια κλασσική ''φιγούρα'' αναγνωρίσιμη από όλους στη παγκόσμια μουσική σκηνή ως μέλος & front man των Cypress Hill!

O B-Real μαζί με τους Cypress Hill έγραψαν μια από τις χρυσές σελίδες της μουσικής με δεκάδες κλασσικά κομμάτια που έχουν πλέον ξεπεράσει τα σύνορα της ραπ.

Ποιός δεν έχει κουνηθεί στους ρυθμούς του ''Insane in the Brain'', ''Rock Superstar'' , ''Tequila Sunsrise'', ''Lowrider'', ''Dr, Greenthumb'', ''Throw Your Set In The Air''. Oι πρώτοι Λατίνοι που έκαναν πλατινένιους δίσκους πουλώντας πάνω απο 18 εκατομμύρια σε όλο το κόσμο με τα άλμπουμς όπως ''Cypress Hill'', ''Black Sunday'', Temples Of Boom'', '' IV'', '' Skull & Bones'', ''Stoned Raiders'', ''Till Death Do Us Apart'', ''Rise Up'' .

Παρόλα αυτά ο B-Real δεν επαναπαύθηκε και έκανες αρκετές προσωπικές δουλειές με συνεργασίες που έμελε να αφήσουν ιστορία όπως για παράδειγμα το ντεπούτο άλμπουμ των Psycho Realm έγινε πλεον κλασσικό το ''Hit Em High'' μαζί με τους Busta Rhymes, Coolio, Method Man, LL Cool J και το ''Vato'' μαζί με τον Snoop Dogg κ.α.

Το τελευταίο καιρό έχει κυκλοφορήσει δύο άλμπουμς με τον rapper Berner και επίσης δύο με τον μοναδικό Xzibit και το ανερχόμενο Demrick ο οποίος θα ακολουθήσει τον B-Real στην Ευρωπαική Dr. Greenthumb περιοδεία.

Eχει συμμετάσχει σε ταινίες με τη μουσική του αλλά και ως ηθοποιός, έχει "δανείισει" τη φωνή του σε video games, έχει την δικιά του εκπομπή ''The Smokebox'' και ετοίμαζει καινούργιο άλμπουμ με τους Cypress Hill αλλά και το προσωπικό του.

Σούπερσταρ από τους λίγους σε μία μοναδική επίσκεψη στη χώρα μας σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους της πόλης το Passport Kerameikos.
Ετοιμαστείτε να απολαύσουμε ζωντανά ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της χίπ χοπ, και όχι μόνο, στις 6 Ιουνίου στην Αθήνα !

Διάθεση εισιτηρίων: Τηλεφωνικά στο 11 876, σε όλα τα καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload, Media Markt και το www.viva.gr

17ευρώ τα πρώτα 200
20 ευρώ προπώληση
23 ευρώ στη πόρτα

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα