Έναρξη παραστάσεων στον Σταυρό του Νότου

Μια πρώτη ιδέα για το τι θα παρακολουθήσουμε φέτος, στον Σταυρό του Νότου.
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου:
ΕΝΑΡΞΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ CLUB:
-    House Band
Από την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο η House Band του Σταυρού του Νότου ξεκινάει δυναμικά χαρίζοντας στο κοινό βραδιές με αγαπημένα τραγούδια από το ευρύ μουσικό φάσμα του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.
-    Ορέστης Ντάντος
Από την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, για 4 εμφανίσεις (26/9 & 3-10-17/10) ο Ορέστης Ντάντος ζωντανά σε ένα τρίωρο πρόγραμμα με τραγούδια από το πρώτο προσωπικό άλμπουμ (όπως «Θα πάω όταν γουστάρω» & «Συνεργεία παντού») καθώς και νέα ανέκδοτα τραγούδια.
-    NULL
Οι NULL από την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, για 3 εμφανίσεις (27/9, 4-11/10) μας παρουσιάζουν εναλλακτικές ροκ βραδιές με ξένες διασκευές από MUSE, RAMMSTEIN, LINKIN PARK, DEPECHE MODE κλπ, καθώς και τραγούδια με ελληνικό στίχο από την προσωπική τους δισκογραφία.
-    Wedding Singers
Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου και κάθε Τρίτη οι Wedding Singers οπλισμένοι με groovy διάθεση παντρεύουν τη χορευτική μουσική των 80s & 90s με τον σύγχρονο ήχο και σας προσκαλούν σε ένα απολύτως εκρηκτικό, ανατρεπτικό, αναζωογονητικό και «φρέσκο» live.
-    Γιώργος ΠεραντάκοςΒαγγέλης Ασημάκης
Από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη ο Γιώργος Περαντάκος και ο Βαγγέλης Ασημάκης παρέα εμφανίζονται στο Σταυρό του Νότου σε μια βραδιά που το ροκ και το έντεχνο συναντούν το λαϊκό τραγούδι.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
-    Next time passions
Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου για μία και μόνο εμφάνιση στην Κεντρική Σκηνή, οι Next Time Passions, το συγκρότημα που σηματοδότησε την αρχή της indiepop στην Ελλάδα, επιστρέφει για μία ακόμη φορά μετά την επανασύνδεσή του στον Σταυρό του Νότου.
 
ΠΡΟΣΕΧΩΣ
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ:

ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ

ΑΡΛΕΤΑΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ CLUB:
ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ
ROUS

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS :
ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ – ΗΣΑΪΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Κεντρική Σκηνή
Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
Τηλ.: 210 9226975
Club
Φραντζή & Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος
Τηλ.: 210 9226975
+(plus)
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλ.: 210 9226975

Διαβάστε ακόμα