exit-festival-2017

ΕΧΙΤ Festival 2017: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων με έκπτωση 30%

Αύριο ξεκινάει η προπώληση των πρώτων εισιτηρίων με έκπτωση 30%!
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Το EXIT Festival ξεκινά την προπώληση των πρώτων εισιτηρίων για την 50η επέτειο του Summer of Love!

Αυτός ο χρόνος ήταν άλλη μια φοβερή επιτυχία τόσο για το EXIT όσο για το αδερφάκι του Sea Dance, που σε συνδυασμό αποτέλεσαν το EXIT Adventure, ένα μοναδικό πακέτο διακοπών που πήγε σχεδόν 300.000 ανθρώπους σε ένα ταξίδι ζωής στα Βαλκάνια.

Αυτό το πολυπληθές party ξεκινάει το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου στο γνωστό πλέον παγκοσμίως EXIT Festival στη Σερβία και συνεχίζει στο αδελφικό Sea Dance Festival στο γειτονικό Μαυροβούνιο. Πάνω από 1000 διεθνείς και τοπικοί καλλιτέχνες εμφανίζονται σε πάνω από 30 σκηνές διαφορετικού είδους μουσικής, από το κολοσσιαίο κάστρο Petrovaradin στην εκπληκτική παραλία Jaz, που έχει χαρακτηριστεί ως η καλύτερη Ευρωπαϊκή παραλία για το 2015! Το EXIT διαρκεί τέσσερις ημέρες και νύχτες ενώ το Sea Dance άλλες τρεις. Για πολλούς, όμως, το ταξίδι διαρκεί πάνω από δέκα μέρες, για το camping στις αμμουδερές παραλίες που υπάρχουν δίπλα και στα δυο φεστιβάλ.

Παρακολουθήστε την επίσημη EXIT Magic Adventure 2016 Aftermovie:Το EXIT έσπασε το δικό του ρεκόρ φέτος με τις περισσότερες συνολικές επισκέψεις και έθεσε ένα νέο με τις περισσότερες επισκέψεις σε μια ημέρα, αυτό της τελευταίας ημέρας του φεστιβάλ με τους The Prodigy και Wiz Khalifa. Το κάστρο επίσης καλωσόρισε τους Ellie Goulding, Bastille, The Vaccines, George Clinton & Parliament-Funkadelic, David Guetta, Stormzy, Tinariwen, Richie Hawtin, Maceo Plex, Nina Kraviz, Solomun, Marco Carola, Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens, DJ Hype, Sigma, Wilkinson και πολλούς άλλους. Η περιπέτεια του EXIT συνεχίστηκε στο Μαυροβούνιο και την παραλία Jaz, όπου σε διάρκεια τριών ημερών εμφανίστηκαν οι Skrillex, Hurts, Lost Frequencies, Andy C, Sub Focus, Black Coffee, Jeff Mills, Stereo MC's, Banco de Gaia και πολλοί άλλοι.

Οι καλλιτέχνες και το κοινό από 60 χώρες δημιούργησαν την αληθινή μαγεία του φεστιβάλ, που ήταν το φετινό θέμα ('EXIT Magic'). Στο επίσημο φιλμ που ακολουθεί το φεστιβάλ πρωταγωνιστεί μια μικρή νεράιδα του δάσους η οποία με τη φαντασία της χτίζει μαγικά κάστρα, τα γεμίζει με ανθρώπους που χορεύουν, γνωρίζονται και ταξιδεύουν δίπλα στα γαλάζια νερά της Αδριατικής. Στο ίδιο φιλμ ανακοινώνεται η νέα χρονιά του EXIT που θα αποτελέσει ορόσημο για τα 50 χρόνια από το φημισμένο “Summer of Love 1967", όταν το επαναστατικό κίνημα των χίπις ξεκίνησε και άλλαξε τον κόσμο μαχόμενο για την ειρήνη, την ελευθερία του λόγου, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την κοινωνική, φυλετική ισότητα και την ισότητα των φύλων.

Τα εισιτήρια Early-Bird θα είναι διαθέσιμα από 18 Νοέμβρη!
Το επόμενο EXIT Festival θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 9 Ιουλίου στην πόλη του Novi Sad (Σερβία), όπου βρίσκεται το κάστρο Petrovaradin. Από τις 18 Νοεμβρίου θα είναι διαθέσιμη η προσφορά για το τετραήμερο εισιτήριο. Οι πρώτοι που θα προλάβουν θα έχουν έκπτωση 30%, δηλαδή το εισιτήριο θα τους κοστίσει 99 EUR +b/f. Τα εισιτήρια για το camping θα είναι επίσης διαθέσιμα στην τιμή των 35 EUR +b/f. Μην αμελήσετε να τσεκάρετε την επίσημη ιστοσελίδα του EXIT στις 18 Νοεμβρίου γιατί ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος. Οι πρώτες ανακοινώσεις για τους καλλιτέχνες που θα αποτελούν το εξαιρετικά ποικίλο line-up θα γίνουν σύντομα.

Η πόλη του EXIT είναι η Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021
Το ίδρυμα 'EXIT Foundation' ηγήθηκε της καμπάνιας που πέτυχε την νίκη για την πόλη του Novi Sad, για την Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021. Το EXIT πραγματοποιείται στο ιστορικό κάστρο Petrovaradin στο Δούναβη από το 2000, διαφημίζοντας την πόλη του Novi Sad στους επισκέπτες του φεστιβάλ. Η πόλη του Novi Sad παρουσίασε την υποψηφιότητά της για την Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021 γύρω από τέσσερις άξονες: Ελευθερία (δημιουργικές επιχειρήσεις και νεολαία), Ελπίδα (πολιτιστικές παροχές και δημόσιοι χώροι), Ουράνιο Τόξο (θέματα κοινωνικών αντιθέσεων και μετανάστευσης) και Νέες Γέφυρες (πολιτιστική κληρονομιά και φιλοξενία). Αυτή ήταν η πρώτη φορά που μια πόλη από χώρα που δεν είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά είναι ακόμα στη διαδικασία ένταξης, παίρνει τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.


Διαβάστε ακόμα