EXIT Festival 2018

10 χρόνια MG: 2ος Μεγάλος Διαγωνισμός Mix Grill & EXIT Festival 2018

Με δώρα αξίας 1.235 Ευρώ! Θες να είσαι VIP στο EXIT Festival 2018;
Διαβάστηκε φορες
Κάνε προπόνηση για το EXIT Festival 2018 με τη νέα, εξαιρετική Συλλογή του Αλέξανδρου Χριστόπουλου (Best 92,6), "LA SUITE 2018". Το Discobole την έχει και μάλιστα σε super τιμή!

Το Mix Grill γιορτάζει τα 10 χρόνια του και σας παρουσιάζει άλλον ένα μεγάλο διαγωνισμό! Για 6η χρονιά συνεργαζόμαστε με το EXIT Festival της Σερβίας και προσφέρουμε στους αναγνώστες μας μεγάλα δώρα! Στο διαγωνισμό που κάνουμε μαζί με το EXIT Festival 2018, σας προσφέρουμε δώρα αξίας 1.235 Ευρώ!

EXIT Festival 2018

Από την Παρασκευή 9 Μαρτίου, μέχρι την Κυριακή 1 Απριλίου στις 11 μμ παίζουμε για:

  • 4 EXIT Festival 2018 VIP εισιτήρια για όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ στο Νόβι Σάντ της Σερβίας, τα οποία περιέχουν πρόσβαση στην VIP Main Stage, την VIP Dance Arena, την VIP ταράτσα και εξυπηρέτηση από ξεχωριστό γραφείο - 2 νικητές x 2 προσκλήσεις. Κάθε VIP εισιτήριο κοστίζει 272 Ευρώ!
  • 4 EXIT Festival Camping Tickets - 2 νικητές x 2 προσκλήσεις. Κάθε εισιτήριο για Camping κοστίζει 37 Ευρώ.
Οι νικητές θα είναι 2 και θα κερδίσουν τα εξής δώρα:

- 2 VIP Εισιτήρια για όλες τις μέρες του EXIT Festival 2018 +
- 2 EXIT Festival Camping Tickets.

ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ EXIT;

10 χρόνια MG: Μεγάλος Διαγωνισμός Mix Grill & EXIT Festival 2018

EXIT Festival , 12 έως 15 Ιουλίου 2015, Φρούριο Petrovaradin, Νόβι Σαντ

Το EXIT ξεκίνησε το 2000, όταν το φοιτητικό κίνημα αγωνιζόταν για την ελευθερία και τη δημοκρατία στη Σερβία.

Σήμερα είναι το «Best Major European Festival» για δεύτερη φορά και μάλιστα κέρδισε αυτό τον τίτλο στα European Festival Awards, στα οποία συμμετείχαν 350 Φεστιβάλ από 35 χώρες!

Η απονομή του τιμητικού αυτού τίτλου δεν είναι ένα μικρό κατόρθωμα, αλλά αποδεικνύει ότι το EXIT έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια και προσελκύει ένα παγκόσμιο ακροατήριο με πολλά εκατομμύρια επισκέπτες από 60 διαφορετικές χώρες.

Αυτό που κάποτε ήταν ένα κίνημα είναι τώρα ένα από τα πιο έγκριτα μουσικά γεγονότα στον κόσμο!

Αγόρασε τα εισιτήρια σου εδώ!Το line-up του EXIT Festival 2018 δεν έχει ολοκληρωθεί. Για να δούμε όμως τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί. David Guetta, Richie Hawtin, Adam Beyer, Ida Engberg, Ben Klock και Amelie Lens, από την Dance σκηνή, η οποία σκίζει κάθε χρόνο στο EXIT. Ακόμη, ο 8 φορές νικητής των Βραβείων Grammy, Ziggy Marley και οι Migos, Fever Ray, LP, Alice Merton, Jax Jones, Ofenbach, Mahmut Orhan και Burak Yeter, Dog Eat Dog, Slaves, Grave Digger, Slapshot, Idles, Asphyx.

Είδες τη νέα Αρένα του EXIT Festival, που λέγεται Arenamagedon;

EXIT Festival 2018

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

10 χρόνια MG: 2ος Μεγάλος Διαγωνισμός Mix Grill & EXIT Festival 2018

Καλή επιτυχία!

Όροι Διαγωνισμού

    1. Το MixGrill.gr διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό με τίτλο «10 χρόνια MG: 2ος Μεγάλος Διαγωνισμός Mix Grill & EXIT Festival 2018» (εφεξής «Διαγωνισμός») ως προωθητική ενέργεια στα πλαίσια προώθησης και προβολής της ιστοσελίδας του.

    2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι διαμένουν στην Ελλάδα, ενώ εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας και των συνδεδεμένων με αυτές εταιριών, καθώς και oι σύζυγοι και οι συγγενείς έως δευτέρου βαθμού. Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν απαιτείται αγορά προϊόντων ή/και υπηρεσιών της Διοργανώτριας ή της Διαφημιστικής.

    3. Η διάρκεια της προωθητικής ενέργειας ορίζεται από 9 Μαρτίου 2018 στις 09:00 έως 1 Απριλίου 2018 στις 23:00.

    4. Για να συμμετάσχετε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την παραπάνω εφαρμογή (gleam), στην οποία έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε επιπλέον συμμετοχές κάνοντας τις ενέργειες που περιγράφονται.

    5. Διευκρινίζεται ότι κάθε χρήστης έχει δικαίωμα για πολλαπλές συμμετοχές.

    6. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που έχουν λάβει χώρα εντός της διάρκειας της προωθητικής ενέργειας και στις οποίες οι συμμετέχοντες έχουν τηρήσει τη διαδικασία συμμετοχής που περιγράφεται ανωτέρω, σε συνδυασμό με την πλήρωση των διατάξεων όλων των επιμέρους όρων του παρόντος. Η Διοργανώτρια εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση λάθος καταχώρησης στοιχείων ή ελλειπών συμμετοχών. Οι συμμετέχοντες που θα δηλώσουν εγκύρως συμμετοχή θα λάβουν μέρος σε ηλεκτρονική κλήρωση για την ανάδειξη συνολικά πέντε (5) τυχερών και άλλων δύο (2) επιλαχόντων, οι οποίοι θα κληρωθούν ως αναπληρωματικοί για την περίπτωση που οι νικητές αρνηθούν το έπαθλο ή αδρανήσουν να αποδεχτουν το δώρο τους για οποιοδήποτε λόγο για διάστημα μεγαλύτερο των επτά (7) ημερών ή αν η συμμετοχή του στη κλήρωση ακυρωθεί ή δεν είναι προσήκουσα. Ο τυχερός θα κερδίσει τα ακόλουθα δώρα:

- 2 VIP Εισιτήρια για όλες τις μέρες του EXIT Festival 2018 +
- 2 EXIT Festival Camping Tickets.

    7. Η ηλεκτρονική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της αυτόματης διαδικασίας της εφαρμογής μετά τη λήξη του Διαγωνισμού.

    8. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στην επίσημη σελίδα του MixGrill.gr καθώς επίσης θα αναρτηθούν και στη σελίδα λογοαριασμού στο facebook. Ο νικητής θα κληθεί να στείλει τα στοιχεία του, ώστε να ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες παραλαβής του δώρου του, μέσω μηνύματος στο Facebook.

    9. Τα δώρα των νικητών είναι προσωποπαγή, δεν μεταβιβάζονται, δεν ανταλλάσσονται και δεν μπορούν να εξαργυρωθούν με χρήματα. Διευκρινίζεται ότι η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η απονομή του ως άνω δώρου, για λόγους που ανήκουν εκτός της δικής της εύλογης δυνατότητας ελέγχου.

    10. Ο νικητής κατά την παραλαβή του δώρου του θα πρέπει να επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο αποδεικτικό έγγραφο που να αποδεικνύει ότι τα στοιχεία που έχει δηλώσει είναι αληθή και ακριβή.

    11. Σε περίπτωση που ο νικητής που θα κληρωθεί κατά τα ανωτέρω δεν επικοινωνήσει κατά τον τρόπο και χρόνο που θα του έχει ζητηθεί μέσω της σχετικής ειδοποίησης (βλέπε παραπάνω), αρνηθεί ή αδρανήσει να παραλάβει το δώρο του για οποιονδήποτε λόγο για διάστημα μεγαλύτερο των επτά (7) ημερών από την ημερομηνία της κλήρωσης μέσω της οποίας αναδείχθηκε ή τυχόν άλλο διάστημα που θα του έχει επικοινωνηθεί ή αν η συμμετοχή του στην κλήρωση ακυρωθεί ή δεν είναι προσήκουσα, τότε αυτομάτως και οριστικά χάνει το δικαίωμά του επί του δώρου και αυτό αποδίδεται στον επιλαχόντα.

    12. Οι Συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Σε αντίθετη περίπτωση η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της συμμετοχής τους.

    13. Οι Συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στην Διοργανώτρια για την παρουσίαση και χρήση του διαγωνισμού γενικά ή/και των αποτελεσμάτων του μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του διαδικτύου. Έτσι, το MixGrill.gr έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει τα στοιχεία των νικητών, φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με τον διαγωνισμό και την απονομή του Δώρου, η δε συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό παρέχει αυτομάτως, αυτοδικαίως και άνευ χρηματικού ανταλλάγματος ή αποζημίωσης, τη συναίνεση του συμμετέχοντος για όλες τις ανωτέρω ενέργειες και αποτελεί αυτοδίκαιη αναποζημίωτη εκχώρηση από τον συμμετέχοντα προς την διοργανώτρια και την διαφημιστική όλων των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων στα πλαίσια της παρούσας .

    14. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ματαιώσει ή να αναστείλει προσωρινά την παρούσα διοργάνωση προώθησης προϊόντων σε περίπτωση που προκύψουν τεχνικά ή άλλα προβλήματα ή απρόβλεπτες περιστάσεις εκτός της εύλογης δυνατότητας ελέγχου που μπορεί να βλάψουν την ακεραιότητα της διεξαγωγής της.

    15. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων όρων, κατά τη διακριτική της ευχέρεια, κάθε τροποποίηση δε, θα αναρτάται στην επίσημη σελίδα του MixGrill.gr στο Facebook και θα επισημαίνεται με σχόλιο κάτω από τον τρέχοντα διαγωνισμό.

    16. Η ευθύνη του MixGrill.gr περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των δώρων στους νικητές που θα κληρωθούν. Η αποστολή των δώρων θα γίνει στη διεύθυνση που θα έχει δηλωθεί κατά την ηλεκτρονική επικοινωνία επιβεβαίωσης αποδοχής του δώρου μόνο εντός των ορίων της Ελληνικής Επικράτειας. Επιπλέον το MixGrill.gr δεν φέρει καμία ευθύνη, παντός είδους, προς οποιονδήποτε τυχερό ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί ή/και ζημία ή/και οποιαδήποτε σωματική ή άλλη βλάβη ήθελε προκληθεί, σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με τη συμμετοχή του ή το δώρο, καθώς και για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό που συνιστά ανωτέρα βία. Μετά τη λήξη του Διαγωνισμού και της απονομής του δώρου κατά τους παρόντες όρους, κάθε υποχρέωση του MixGrill.gr παύει να υφίσταται.

    17. Στα πλαίσια του Διαγωνισμού και μετά τη λήξη αυτού το MixGrill.gr πρόκειται να επεξεργαστεί τα δηλωθέντα στοιχεία των συμμετεχόντων, σύμφωνα με τον ν. 2472/1997, όπως εκάστοτε ισχύει (ο «Νόμος»), για τις ανάγκες της προσήκουσας διεξαγωγής του Διαγωνισμού και της εξυπηρέτησης και παρακολούθησης της δια του Διαγωνισμού καθιδρυόμενης σχέσης. Συμμετέχοντας στο Διαγωνισμό κάθε ενδιαφερόμενος παρέχει στο MixGrill.gr, ως υπεύθυνη επεξεργασίας του Νόμου, τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή του και την εξουσιοδότησή του να τηρεί σε ηλεκτρονικό ή μη αρχείο και να επεξεργάζεται, κατά την κρίση της και το Νόμο, τα ως άνω στοιχεία του για τον ανωτέρω σκοπό. Σύμφωνα με τα άρθρα 12 (δικαίωμα πρόσβασης) και 13 (δικαίωμα αντίρρησης) του Νόμου, ως ισχύουν, κάθε συμμετέχων στο Διαγωνισμό έχει ιδίως δικαίωμα πρόσβασης στα ανωτέρω στοιχεία που τον αφορούν προσωπικά (και να ζητήσει οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή αυτών), καθώς και δικαίωμα να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία αυτών.

    18. Η συμμετοχή στη παρούσα προωθητική ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η Διοργανώτρια και η Διαφημιστική δεν αναλαμβάνουν καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση ή την υποβοήθηση της συμμετοχής στην παρούσα προωθητική ενέργεια ή σχετικά με την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο, καθώς και αναφορικά με όποιο τεχνικό πρόβλημα τυχόν προκύψει στην ως άνω εφαρμογή.

    19. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σχετικά με το διαγωνισμό επιλύεται από τα καθ’ ύλη αρμόδια δικαστήρια των Αθηνών.

    20. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει, εκτός από τα προαναφερθέντα του παρόντος, την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων του Διαγωνισμού.

    21. Οι όροι του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στον Ιστότοπο, ενώ οποιοσδήποτε επιθυμεί διευκρινίσεις μπορεί να απευθύνεται με μήνυμα στην σελίδα του MixGrill.gr ή στο Facebook.


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα