Πέθανε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης!

Πέθανε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης!

Δεν ξεκίνησε καλά το 2017...
Διαβάστηκε φορες
Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης είχε σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του και μετά από πολυήμερη νοσηλεία του στο νοσοκομείο, σήμερα το πρωί υπέκυψε και έφυγε από τη ζωή. Ήταν 74 χρονών...

Η οικογένεια του έστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Λουκιανός έφυγε σήμερα, 7 Φεβρουαρίου 2017, τα ξημερώματα από κοντά μας. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γιατρούς, τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές που τον φρόντισαν σε όλες του τις νοσηλείες. Ευχαριστούμε όλους εσάς που τον αγαπήσατε και ξέρουμε ότι θα τον αγαπάτε για πάντα.

Η τελετή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Στη μνήμη του Λουκιανού όσοι θέλετε μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό GR8501101130000011395450502 της Εθνικής Τράπεζας βοηθώντας μία αγαπημένη μας οικογένεια που το έχει ανάγκη».


Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης  γεννήθηκε στην Κυψέλη στις 15 Ιουλίου του 1943. Σπούδασε στο Λεόντειο Λύκειο και μετά μπήκε στην Αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ύστερα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Ποτέ δεν άσκησε αυτό το επάγγελμα. Ἠταν παντρεμένος με την Άννα Βαγενά και είχε δύο κόρες.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα