Κωνσταντίνος Ρουμελιώτης
Ο Κωνσταντίνος Ρουμελιώτης γεννήθηκε στην όμορφη Μυτιλήνη. Η σχέση του με το γράψιμο άρχισε από πολύ νωρίς. Σε νηπιακή ηλικία ξεκίνησε να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τη μαμά και τον μπαμπά. Συνέχισε στο νηπιαγωγείο και σχολείο με τον ίδιο ρυθμό. Μέχρι που ένας κολλητός έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό κι άρχισε να του γράφει γράμματα (εποχή π.μ (προ mail,skype,internet, κ.λ.π) Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων αλλά κανείς δεν προσφέρθηκε να του δώσει την επιχείρηση του να την διοικήσει και έγινε πολιτιστικός συντάκτης. Όνειρο του, να γίνει μια μέρα φιλόσοφος, στοχαστής, διανοητής (όχι απαραίτητα μ’ αυτή την σειρά)!

Τάνια Τσανακλίδου: Χρώματα, αισθήματα και μουσικές στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά

«Υπέροχη νύχτα για μουσικές» σκέφτηκα, και κάτι τέτοιο προφανώς είχε σκεφτεί και η Τάνια Τσανακλίδου με τους συνεργάτες της όταν έστηνε το πρόγραμμα της...


18/09/23 14:00

Ομάδα Δράσης & Πολιτισμού «Τέχνης…ΔΡΩμενα»: Όπου ανθεί πολιτισμός

Ο Κωνσταντίνος Ρουμελιώτης, μέλος της «Τέχνης...ΔΡΩμενα», γράφει για τα συναισθήματα που σκόρπισε στη «δύσκολη» περιοχή των Άνω Λιοσίων ο ερχομός του Γιάννη Αγγελάκα και του βιβλίου του. Όπως λέει, «οι τέχνες και τα πολιτιστικά δρώμενα ενεργοποιούν ιδέες και δυνάμεις που ενδυναμώνουν την κοινωνία και βάζουν στέρεες βάσεις για τη κοινωνική πρόοδο, τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα».


03/06/23 17:00