Διαγωνισμός MG & Εκδόσεις Μεταίχμιο: «Ακόμα και τα άγρια σκυλιά»

Διαγωνισμός MG & Εκδόσεις Μεταίχμιο: «Ακόμα και τα άγρια σκυλιά»

Το Mix Grill και οι Εκδόσεις Μεταίχμιο σάς προσφέρουν βιβλία!
Διαβάστηκε φορες
Στο πλαίσιο της σειράς άρθρων «Βιβλιο-soundtrack», όπου ακούμε τραγούδια εμπνευσμένα από τις μουσικές και όχι μόνο αναφορές σε αστυνομικά μυθιστορήματα, το Mix Griil και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σάς προσφέρουν την ευκαιρία να αποκτήσετε βιβλία. Χθες ακούσαμε τραγούδια που σχετίζονται με το «Ακόμα και τα άγρια σκυλιά» του Ian Rankin που κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο σε μετάφραση της Νάντης Σακκά από τον Νοέμβριο του 2016. Και τώρα ήρθε η ώρα για να το κερδίσετε, αν δεν το έχετε ήδη στη βιβλιοθήκη σας.

Πιο συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 8 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 24:00 δηλώνετε συμμετοχή για να μπείτε στην κλήρωση για δύο αντίτυπα του βιβλίου:

Ακόμα και τα άγρια σκυλιά
του Ian Rankin
μετάφραση: Νάντη Σακκά

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας παρακάτω:

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook:και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα:
{contest_form}


Διαβάστε παρακάτω περισσότερες λεπτομέρειες για τ
ο βιβλίο του διαγωνισμού:

Διαγωνισμός MG & Εκδόσεις Μεταίχμιο: «Ακόμα και τα άγρια σκυλιά»Ακόμα και τα άγρια σκυλιά
του
Ian Rankin
μετάφραση: Νάντη Σακκά


Κατηγορία: Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία: Αστυνομικό
Ημ. Έκδοσης: 10/11/2016
Σελίδες: 512
ISBN: 978-618-03-0246-2Λίγα λόγια για το βιβλίο

Με τα χέρια στις τσέπες, ο Ρέμπους γύρισε για να αντικρίσει τον Κάφερτι. Ήταν γέροι πια, παρόμοια κοψιά, παρόμοια καταγωγή. Εάν κάθονταν μαζί σε μια παμπ, μπορεί κάποιος τυχαίος παρατηρητής να τους περνούσε για φίλους που γνωρίζονταν από το σχολείο.
Το παρελθόν τους, όμως, έλεγε μια διαφορετική ιστορία.

Η αποστρατεία δεν ταιριάζει στον Τζον Ρέμπους. Δεν είναι φτιαγμένος για χόμπι και διακοπές. Η δουλειά του αστυνομικού κυλάει στις φλέβες του.
Έτσι, όταν η επιθεωρήτρια Σιβόν Κλαρκ ζητά τη βοήθειά του σε μια υπόθεση, δεν του παίρνει πολύ χρόνο να αποφασίσει.
Η Κλαρκ ερευνά τον θάνατο ενός μεγαλοδικηγόρου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε μαζί με ένα απειλητικό σημείωμα. Στην άλλη πλευρά του Εδιμβούργου, ο Μπιγκ Τζερ Κάφερτι –η νέμεση του Ρέμπους από τα παλιά– έχει λάβει ένα πανομοιότυπο σημείωμα και μία σφαίρα μέσα από το τζάμι του παραθύρου του.
Τώρα, εξαρτάται από την Κλαρκ και τον Ρέμπους να ενώσουν τις κουκκίδες και να σταματήσουν τον δολοφόνο.
Στο μεταξύ, ο επιθεωρητής Μάλκολμ Φοξ ενώνει τις δυνάμεις του με μια μυστική ομάδα από τη Γλασκώβη που παρακολουθεί μια διαβόητη φαμίλια του υποκόσμου. Κάτι θέλουν και δεν θα σταματήσουν πουθενά μέχρι να το αποκτήσουν…
Ο Ian Rankin επαναφέρει τους σπουδαιότερους χαρακτήρες του σε μια ιστορία που διερευνά τις πιο σκοτεινές γωνιές των ενστίκτων και των επιθυμιών μας.

«Ωμό και σκληρό, το έργο ενός εξαιρετικού συγγραφέα».
Sunday Mirror

«Ο Ράνκιν στήνει έξοχα την πλοκή του θρίλερ του, όπως πάντα… Ο Ρέμπους παραμένει ένας εξαιρετικά οικείος και μαγευτικός χαρακτήρας».
Independent

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα