Το εκπληκτικό καστ του νέου "Murder on the Orient Express"

Μια ταινία τις οποίας το καστ θα συζητηθεί πολύ...
Διαβάστηκε φορες
Ο Kenneth Branagh, ο ταλαντούχος ΒορειοΙρλανδός ηθοποιός και σκηνοθέτης, έπειτα από το "Cinderella" (2015) επιστρέφει με το "Murder on the Orient Express". Όπως πολύ θα κατάλαβαν από τον τίτλο πρόκειται για μια διασκευή της γνωστής νουβέλας της Agatha Christie με ήρωα τον πολύ γνωστό ντετέκτιβ, Hercule Poirot. Άξιο αναφοράς είναι πως το εν λόγω βιβλίο μεταφέρεται για δεύτερη φορά στη μεγάλη οθόνη, με πρώτη αυτή του 1974 από τον Sidney Lumet. 

Το σημαντικότερο στοιχείο της ταινίας δεν είναι όμως ούτε το βιβλίο, αλλά ούτε και ο κεντρικός χαρακτήρας της ιστορίας. Αυτό που θα κάνει πολύ κόσμο να ασχοληθεί με αυτή είναι σίγουρα το απίστευτα πλούσιο καστ της. Σε αυτό συγκαταλέγονται πολλά γνωστά ονόματα όπως είναι οι Penélope Cruz, Daisy Ridley, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Willem Dafoe, Olivia Colman, Judi Dench, αλλά και ο ίδιος ο Kenneth Branagh, ο οποίος θα ενσαρκώσει και τον Hercule Poirot. Μάλιστα χάρη στο Entertainment Weekly έχουμε και μια πρώτη ματιά των πρωταγωνιστών και μπορείτε να τη δείτε παρακάτω.

Στην εικόνα πέραν των προαναφερθέντων ηθοποιών βλέπουμε επίσης τους Dereck Jacobi, Josh Gad, Leslie Odom Jr., και Tom Bateman. Η πρεμιέρα του "Murder on the Orient Express" αναμένεται στις αμερικάνικες κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 του προσεχή Νοέμβρη χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για τη χώρα μας. 

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα