Release Festival 2017

Ακυρώνεται η 3η μέρα του Release Athens Festival 2017!

Τι κρίμα...
Διαβάστηκε φορες
Η παραγωγή του Release Athens Festival ανακοίνωσε την ακύρωση της τρίτης μέρας του φεστιβάλ.

Ο λόγος;

Ο Jay Kay, τραγουδιστής των headliner Jamiroquai, υποβλήθηκε χτες σε επέμβαση στη μέση του και λόγω αυτού αναβάλλονται όλες οι συναυλίες της μπάντας.

Επιπλέον, οι διοργανωτές αποφάσισαν την ολοκληρωτική ακύρωση της συγκεκριμένης μέρας (3ης), η οποία επίσης περιελάμβανε τους Michael Kiwanuka, Wax Taylor, The Blue Square και Σtella.

Τέλος, ενημέρωσαν πως όσοι επιθυμούν θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε εξαργύρωση των εισιτηρίων τους ή να παρακολουθήσουν τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ που περιλαμβάνει τους Thievery Corporation, Archive, Kadebostany, Omega Ray και Chinese Basement.

Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση του φεστιβάλ: 

«Φίλοι και φίλες του Release, πριν λίγη ώρα ενημερωθήκαμε από το management των Jamiroquai ότι για λόγους υγείας ο Jay Kay δεν θα μπορέσει να εμφανιστεί στο Release Athens 2017. Με μεγάλη λύπη και σεβόμενοι το κοινό μας, είμαστε υποχρεωμένοι να ακυρώσουμε την 3η ημέρα του φεστιβάλ και να προχωρήσουμε στην πλήρη αποζημίωση (ολική επιστροφή του αντιτίμου) όσων μας τίμησαν με την αγορά εισιτηρίου για τις 17 Ιουνίου 2017.

Θα θέλαμε να προσθέσουμε εναλλακτικά, ότι όσοι επιθυμούν αντί επιστροφής χρημάτων, μπορούν με το εισιτήριο της 3ης ημέρας να παρακολουθήσουν την 2η ημέρα του Release Athens 2017 με Thievery Corporation, Archive, Kadebostany, Omega Ray & Chinese Basement.

Όλες οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων θα ανακοινωθούν αύριο 9 Ιουνίου.
Ευχή όλων μας η γρήγορη ανάρρωση του Jay Kay, με την ελπίδα ότι σύντομα θα τον έχουμε κοντά μας.

Για την έγκυρή σας ενημέρωση, παρακαλούμε θερμά να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του www.releaseathens.gr καθώς και το Facebook page του φεστιβάλ www.facebook.com/releaseathens».




Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα