Πάνος Μουζουράκης @ Άλσος Ν.Σμύρνης

Είδαμε τον Πάνο Μουζουράκη στο Άλσος Νέας Σμύρνης

Ο Πάνος Μουζουράκης, λίγο πριν ολοκληρώσει την καλοκαιρινή του περιοδεία, έκανε μια ξεχωριστή εμφάνιση.
Διαβάστηκε φορες
Ο Πάνος Μουζουράκης, λίγο πριν ολοκληρώσει την καλοκαιρινή του περιοδεία, έκανε μια ξεχωριστή εμφάνιση, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στο Άλσος Νέας Σμύρνης στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Ιωνικές Γιορτές» του Δήμου Νέας Σμύρνης. Το Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού φιλοξένησε τον Πάνο Μουζουράκη και τους Mouzicians σε μια βραδιά που τα είχε όλα μουσική, τραγούδι, πολλές εκπλήξεις και πάνω απ' όλα τη θετική ενέργεια του Πάνου που τη μετέδωσε σε όλους εμάς!

Ο χώρος του Άλσους σε απομάκρυνε νοερά από την πίεση της μεγαλούπολης. Εκεί, σ' έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο του καταπράσινου Άλσους, πραγματικό στολίδι της περιοχής, στήθηκε η σκηνή για τον Πάνο Μουζουράκη και τους μουσικούς του.Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται στο Άλσος αρκετή ώρα πριν από τις 7.30 το απόγευμα. Η είσοδος στον συναυλιακό χώρο άνοιξε λίγο μετά τις 8.15 και άτομα κάθε ηλικίας γέμισαν τα καθίσματα, που υπήρχαν τοποθετημένα για τους θεατές, ενώ οι πιο θερμοί θαυμαστές του Πάνου συγκεντρώθηκαν μπροστά από τη σκηνή, όπου θα εμφανιζόταν ο αγαπημένος καλλιτέχνης.Ο Πάνος Μουζουράκης εμφανίστηκε λίγο μετά τις 9 ευδιάθετος, άμεσος και με το χαρακτηριστικό του χιούμορ καλωσόρισε το κοινό. Σχεδόν για δυόμιση ώρες απολαύσαμε τη ζεστή ξεχωριστή φωνή του σε τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και άλλων καλλιτεχνών που αγαπά ο Πάνος. Ακούστηκαν αρκετά κομμάτια από τον τελευταίο του δίσκο «Μονόλογος για δύο» σε συνεργασία με τον Μανώλη Φάμμελο.

Συχνές ήταν οι επί σκηνής αναφορές του Πάνου στη συνεργασία του με τον Φάμμελο και στις χιουμοριστικές στιγμές αυτής της συνεργασίας. Ακούραστος πάνω στη σκηνή έδωσε τη δική του παράσταση, όπως μόνο εκείνος ξέρει, όχι μόνο μουσική αλλά και θεατρική ορισμένες στιγμές. Δεν σταμάτησε στιγμή να αστειεύεται με τον κόσμο, αλλά και με τους μουσικούς του.Από τη βραδιά δεν έλειψαν οι ευχάριστες εκπλήξεις, που απογείωσαν το κέφι και την καλή διάθεση. Ξαφνικά ο Πάνος Μουζουράκης κι ενώ δεν το περίμενε κανείς κάλεσε κοντά του στη σκηνή τον Κωστή Μαραβέγια, που βρισκόταν στα παρασκήνια, «Πληρώσατε για Μουζουράκη αλλά θα δείτε και Μαραβέγια», είπε αστειευόμενος ο Πάνος. Οι δυο τους τραγούδησαν παρέα το «Φάρο» και τη «Λόλα», αστειεύτηκαν μεταξύ τους και δήλωσαν αμοιβαία το θαυμασμό και τη φιλία τους ο ένας για τον άλλο. Ο κόσμος ενθουσιάστηκε από τη συνάντηση των δυο καλλιτεχνών πάνω  στη σκηνή, ξαφνιάστηκε ευχάριστα και τους καταχειροκρότησε.Λίγο αργότερα ο Πάνος επιφύλασσε άλλη μια έκπληξη στους θεατές. Αυτή τη φορά στη σκηνή ανέβηκε η μοναδική Μαρίζα Ρίζου και τους απολαύσαμε μαζί στο «Πετάω». Ο Πανος ευχαρίστησε θερμά τους φίλους του, τόσο τον Κωστή Μαραβέγια όσο και την Μαρίζα Ρίζου που βρέθηκαν κοντά του. Τον Πάνο Μουζουράκη πλαισίωναν δυο αέρινες φωνές η Μυρτώ Ναούμ και η Δήμητρα Μπουλούζου η οποία έπαιξε κι εξαιρετικό βιολί.

Το μουσικό αλλά και το επικοινωνιακό του ταλέντο
έκανε όλο τον κόσμο που βρέθηκε εκεί μια παρέα, εκείνο το δροσερό βραδάκι σ' ένα καταπράσινο κομμάτι της Αθήνας. Οι θαυμαστές του Πάνου τον χειροκρότησαν θερμά, ορισμένοι και πάνω στα καθίσματα και του φώναζαν ότι τον αγαπάνε. Ο Πάνος Μουζουράκης έδωσε σε όλους ραντεβού στην Άνοδο και αυτό το χειμώνα.Ενδεικτικά ακούστηκαν τα τραγούδια:

Φίλα με ακόμα
Το σαλάμι
Φεύγω για μένα μια φορά
Madam
Πετάω
Λόλα
Φάρος
Αύγουστος
Τώρα αυτό πως να στο πω
Κράτα τ' άλογά σου
Μικρό χρυσόψαρο
Απλά
Θεές γοργόνες
Πώς να την πιεις την αγάπη


Μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη ήταν οι εξαιρετικοί μουσικοί:

Δημήτρης Φροσύνης (μπάσο), Παύλος Κουλτουρουμίδης (πλήκτρα, ενορχήστρωση), Βαγγέλης Κοτζάμπασης (τύμπανα), Σπύρος Λιβάνης (κιθάρα), Δημήτρης Καραγιάννης (σαξόφωνο, κλαρινέτο), Γιώργος Ζαρέας (τρομπόνι)

Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
10,0 / 10 (σε 2 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα