Πάνος Μπίρμπας Faust

Birbas "Finchley Road LP" Release Show @ FAUST Bar-Theatre-Arts 23/11: Κερδίστε προσκλήσεις

To Mix Grill σας προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 στο FAUST Bar-Theatre-Arts. 
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σάς προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για την παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μπίρμπα με τίτλο «Finchley Road» στο FAUST Bar-Theatre-Arts την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook:και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 στις 21:00

{contest_form}


Παρουσίαση δεύτερου δίσκου του Πάνου Μπίρμπα

Tην Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, ο Πάνος Μπίρμπας ανεβαίνει για μια και μοναδική φορά στην ιδιαίτερη σκηνή του αγαπημένου FAUST Bar-Theatre-Arts μαζί με την εξαιρετική και ανανεωμένη μπάντα του, για την επίσημη παρουσίαση επί σκηνής του δεύτερου προσωπικού του άλμπουμ “Finchley Road”, που θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο από την Violins. 

Ο δίσκος αυτός τιτλοφορείται “Finchley Road” και αποτελείται από δέκα νέα τραγούδια που γεννήθηκαν μέσα από ιστορίες με φόντο την πόλη του Λονδίνου και ηχογραφήθηκαν στην Αθήνα τον τελευταίο χρόνο. Ατμοσφαιρικός, λιτός, με κρυμμένα ταξίδια, με τόνο φυγής και προσμονής, ο δίσκος πραγματεύεται τον έρωτα και ότι αυτός γεννά. Μιλάει για τον άνθρωπό σου, την ουσία της ύπαρξης του και το φόβο της απώλειας του. 

Σε καλεί στο δωμάτιο ενός μοτέλ, στην λιακάδα και στη σκοτεινιά του έρωτα. Βαδίζοντας στη ζόρικη πλευρά του δρόμου, ο δίσκος μας συστήνει τον άστεγο σαμάνο του Finchley Road, ο οποίος αποτέλεσε το ερέθισμα για την δημιουργία του ομώνυμου τραγουδιού του δίσκου. Η βεβαιότητα του για την ματαιότητα και τα αδιέξοδα της ζωής και ταυτόχρονα η σοφία του να αντέχει, συναντούν τον πόνο και την οργή του πρόσφυγα στο “the boat”. 

Ο δίσκος αποτελεί μια σύγχρονη μουσική προσέγγιση με πολλά στοιχεία από την εναλλακτική ροκ σκηνή. Τα έντονα ρυθμικά στοιχεία, τα ατμοσφαιρικά κιθαριστικά riffs, οι βρωμισμένες μπασογραμμές και τα αναλογικά synths δημιουργούν ένα ηχητικό τείχος που περιβάλλει τους στίχους. Με ενορχηστρώσεις πέρα από τις συνηθισμένες νόρμες και με το πάθος, τη δύναμη, την εσωτερικότητα και τη λυρικότητα να συνυπάρχουν, το LP “Finchley Road” αποτυπώνει αλήθειες, συναισθήματα και σύγχρονους προβληματισμούς του δημιουργού.

Μαζί του οι:
Φώτης Παπαθεοδώρου: Κιθάρες
Δημήτρης Κλωνής: Tύμπανα
Μάνος Αναγνωστόπουλος: Mπάσο
Γιάννης Μαρίνης: Πλήκτρα
Διαμαντής Καλαφατιάδης: Πλήκτρα

+ Φίλοι

*σαμάνος = μάγος

Είσοδος: 5 ευρώ

Διεύθυνση: 
Kαλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12, Αθήνα 150 60 
Πληροφορίες - Κρατήσεις: FAUST | Τηλ.: 210 3234095 | info@faust.gr | www.faust.gr

FB Event: http://bit.ly/2ymidSi

Διαβάστε ακόμα