Διαόλου κάλτσες στην Ακτή Πειραιώς

Ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς, σταθεροί συνεργάτες της «ΑΚΤΗΣ», ξαναβρίσκονται μετά από 3 χρόνια με το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και υποδέχονται στη συντροφιά τους τον Μπάμπη Στόκα.

Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς, σταθεροί συνεργάτες της «ΑΚΤΗΣ», ξαναβρίσκονται μετά από 3 χρόνια με το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και υποδέχονται στη συντροφιά τους τον Μπάμπη Στόκα.  Μαζί τους ο «άνθρωπος ορχήστρα» Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος.

Οι «Διαόλου κάλτσες» είναι η φετινή παρέα της «ΑΚΤΗΣ» - μια σπουδαία καλλιτεχνική συνάντηση - που αναμένεται για άλλη μια φορά να πρωταγωνιστήσει στις μουσικές προτάσεις της νυχτερινής Αθήνας, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010.

Χιούμορ, άφθονη σάτιρα στην πολιτική αλλά και στην καθημερινότητα, stand up comedy και interactive στοιχεία, ανατροπές που θα συνυπάρχουν αρμονικά με τις αγαπημένες μελωδίες όλων.

Τη φετινή χρονιά θα ενταχθούν στο πρόγραμμα πολλά - επιπλέον - καινούργια τραγούδια, νέα σκετς και άλλες εκπλήξεις σε έναν πλήρη ανακαινισμένο χώρο που θα υποδεχθεί τον κόσμο, όπου για άλλη μια φορά θα συμμετέχει ενεργά.

Παραστάσεις κάθε Παρασκευή & Σάββατο (έναρξη: 22.30), Κυριακή (έναρξη: 21.30)

Info
ΑΚΤΗ στην οδό Πειραιώς
Πειραιώς 178 & Λαμίας 4
210-341 8020
Διαβάστε ακόμα