Δημήτρης Αντωνόπουλος: Το 80 υπήρχαν εκπομπές που «έπαιζαν» για τη φανέλα

Nέα χρονιά & νέες συνεντεύξεις στο Κανάλι Ένα 90.4 fm

Είναι πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά τα ονόματα που είχα την τύχη να φιλοξενήσω στην εκπομπή μου στο Κανάλι Ένα 90.4 fm, μέσα στα χρόνια που πέρασαν.
Διαβάστηκε φορες
Είναι πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά τα ονόματα που είχα την τύχη να φιλοξενήσω στην εκπομπή μου στο Κανάλι Ένα 90.4 fm, μέσα στα χρόνια που πέρασαν. Συνεντεύξεις, αποκλειστικά sessions, όλα αυτά που έτσι κι αλλιώς έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον τις περισσότερες φορές και συχνά βγάζουν μάλιστα είδηση.

Εύχομαι λοιπόν και τη νέα χρονιά, το 2018, με ευχές για υγεία βέβαια σε όλους και όλες, να έχω αυτή την χαρά. Να μοιραστώ δηλαδή με τους ακροατές, νέες, σημαντικές, συχνά αποκλειστικές επίσης, ξεχωριστές συνεντεύξεις.

Afghan Whigs, Thurston Moore, Stooges, Wolf Alice, Editors, Wire, Porcupine Tree, M 83, Puressence, Stranglers, Peter Murphy, Bad Religion, Peter Hook, Gang Of Four, Inspiral Carpets, Charlatans, Poly Styrene, Echo And The Bunnymen, A Place To Bury Strangers, Slits, Walkabouts, Dream Syndicate, Subways, Buzzcocks, Still Corners, Sarah Neufeld, είναι κάποια απο τα ονόματα που μίλησαν στην εκπομπή και που πρόχειρα έρχονται στην σκέψη μου αυτή την στιγμή.

Καλή Χρονιά με υγεία και καλή μουσική.

Υ.Γ: Σε λίγες ημέρες έρχεται συνέντευξη των Algiers! Μείνετε «συντονισμένοι»!

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
10,0 / 10 (σε 1 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα