Μάρω Μαρκέλλου - Γιώργος Χατζηπαύλου @ ΣτΝ Plus

Μία από τις καλύτερες μουσικές παραστάσεις που παίζουν φέτος. Σπεύσατε και θα μας θυμηθείτε!


Διαβάστηκε φορες
Την περασμένη Πέμπτη βρεθήκαμε στο ΣτΝ Plus για να δούμε τι σκάρωσαν η Μάρω Μαρκέλλου και ο Γιώργος Χατζηπαύλου. Αποδείχτηκε ότι ορθώς είχαμε υψηλές προσδοκίες, αφού το πρόγραμμα ήταν γεμάτο από χιούμορ, όμορφα τραγούδια και εξαιρετικές εκτελέσεις.

Είδαμε τη Μάρω Μαρκέλλου να αναλαμβάνει για πρώτη φορά μόνη όλο το τραγουδιστικό μέρος μιας παράστασης και να είναι πραγματικά εξαιρετική! Ερμηνείες όλο πάθος και δύναμη από μία πανέμορφη φωνή. Η εκπληκτική μπάντα τόνισε ακόμα περισσότερο τη δυναμική των κομματιών, όπως και η έλλειψη από αυτήν (για πρώτη φορά σε σχήμα της Μαρκέλλου) της ακουστικής κιθάρας. Εξαιρετική και η προσθήκη δύο πνευστών που χρωμάτισαν όμορφα πολλά γνωστά τραγούδια.

               

Το πρόγραμμα περιελάμβανε μερικά από τα κομμάτια του πρώτου δίσκου της Μαρκέλλου (Δουλειά, Αργεί να ξημερώσει, Scrooge, Κρέπα, Η ομορφιά του θέλω), αρκετά από τον επόμενο δίσκο της που θα κυκλοφορήσει σύντομα, αλλά και διασκευές σε Αρλέτα, Κραουνάκη, Δεληβοριά, Rous, Winehouse κ.ά. Τα γνωστά της τραγούδια μάς φάνηκαν πιο καλοπαιγμένα από ποτέ, ενώ τα καινούρια μεγάλωσαν την αδημονία μας για το νέο της album, αφού όλα είχαν σημαντικές ιστορίες να διηγηθούν. Έκπληξη της βραδιάς ήταν η συμμετοχή του Γιώργη Χριστοδούλου σε δύο τραγούδια, όπως και τα ντουέτα της Μάρως με τον Χατζηπαύλου στην αρχή κάθε μέρους.

        

Πέρα απ’τη μουσική, αυτό που ξεχειλίζει σε αυτήν την παράσταση είναι το χιούμορ. Η παρουσία του Γιώργου Χατζηπαύλου άλλωστε είναι εγγύηση για κάτι τέτοιο, αν και από το σατιρικό κλίμα δεν εξαιρούνται ούτε η ίδια η Μαρκέλλου, ούτε και η μπάντα. Ο Χατζηπαύλου πρόσφερε πολλά stand up comedy μέρη, ανάμεσα στα τραγούδια. Αρκεί να αναφέρουμε πως, τέτοια ήταν η ένταση αλλά και η ευστοχία των σατιρικών σχολίων του Χατζηπαύλου, που πολλά από αυτά τα χάσαμε γιατί κυριολεκτικά χτυπιόμασταν απ΄τα γέλια... Οι σχέσεις, οι παρέες, η καθημερινότητα, η οικογένεια... τίποτα δεν έλειπε από το χιουμοριστικό του στόχαστρο!

Μία από τις καλύτερες μουσικές παραστάσεις που παίζουν φέτος. Σπεύσατε και θα μας θυμηθείτε!

                 
Διαβάστε ακόμα