Ο Miles Kane στο Rockwave Festival 2018!

Ο Miles Kane στο Rockwave Festival 2018!

Στην ημέρα των Arctic Monkeys!
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Liverpool, ο Miles Kane έχει χαρακτηριστεί από το MOJO ως «ένας από τους πιο επιδραστικούς συνθέτες της Μ. Βρετανίας». Αντιλήφθηκε την αγάπη του για τη μουσική σε ηλικία 17 ετών ως μέλος των The Little Flames, η διάλυση των οποίων οδήγησε στη σύσταση των The Rascals, το 2007. Η δημιουργία των δεύτερων είχε ως αποτέλεσμα τη γνωριμία του Miles Kane με τον Alex Turner, όταν η μπάντα άνοιξε για τους Arctic Monkeys την ίδια χρονιά. Την αμέσως επόμενη χρονιά, ο Kane έπαιζε και περιόδευε με τον Turner ως The Last Shadow Puppets, κάνοντας προώθηση του νούμερο 1 και υποψήφιου για βραβείο Mercury άλμπουμ τους, ‘The Age of The Understatement’.

Όπως έχει επιδείξει και ο ίδιος μέσω της μουσικής και του προσωπικού του στυλ, ο Kane δεν υπήρξε ποτέ κάποιος που απέφυγε την προσοχή. Έτσι, προχώρησε στην κυκλοφορία του ντεμπούτου σόλο άλπουμ του ‘Colour of the Trap,’ το Μάιο του 2011. Αγαπήθηκε από κριτικούς, κατάφερε να κάνει sold out πολλά headline σόου σε Μεγάλη Βρετανία και Ευρώπη και κέρδισε πληθώρα θαυμαστών παίζοντας σε αγγλικά και διεθνή φεστιβάλ.

Ο Miles Kane επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα με τη δεύτερη ολοκληρωμένη του δουλειά ‘Don’t Forget Who You Are’. Με τα δύο του αυτά άλμπουμ, έχει κερδίσει σημαντικούς επαίνους και υποψηφιότητες, καθώς και βραβεία από τα: Q, Mojo, NME, αλλά και μια αξιοσημείωτη υποφηφιότητα για βραβείο Mercury.

Επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του ‘Colour Of The Trap’, το τρίτο  πολυαναμενόμενο σόλο άλμπουμ του Kane θα κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη του 2018.

Rockwave 2018 is calling!
Not only when you’re high!
Are you with us?
TerraVibe Park
37ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας


Προπώληση εισιτηρίων:

Τα πρώτα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 69€
Τα V.I.P. εισιτήρια ανά ημέρα θα κοστίζουν 100€

Η προπώληση ξεκίνησε την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 10:30
Αθήνα
TicketHouse, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366
Θεσσαλονίκη
Μusicland, Μητροπόλεως 102, τηλ 2310264880
Σε όλη την Ελλάδα
Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ/ Καταστήματα Cosmote
OnlineSales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.tickethouse.gr
www.ticketmaster.gr
(Για τις online αγορές όπως και αυτές από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ/COSMOTE υπάρχει 10% επιβάρυνση)

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα