Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Πορτοκάλι

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, σε μια εποχή που οι ψίθυροι έγιναν κραυγές, αφήνει την έντονα ηλεκτρική διάθεση και «στήνει» μια αλλιώτικη εκρηκτική και αφυπνιστική παράσταση!
Διαβάστηκε φορες
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βασίλης Παπακωνσταντίνου!
«Κραυγές και Ψίθυροι»
Από τις 3 Δεκεμβρίου, κάθε Παρασκευή & Σάββατο live
στη μουσική σκηνή Πορτοκάλι!

Συμμετέχει η Τάνια Κικίδη

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, σε μια εποχή που οι ψίθυροι έγιναν κραυγές, αφήνει την έντονα ηλεκτρική διάθεση και «στήνει» μια αλλιώτικη εκρηκτική και αφυπνιστική παράσταση!

Τραγούδια που αγάπησε και αγαπήσαμε, τραγούδια που σώπασαν, που δεν έχουν χαθεί στο χρόνο παρέα με τον δυναμισμό του Βασίλη συνθέτουν ένα απρόβλεπτο πρόγραμμα.

Με σκηνικό τη βραδινή Αθήνα επιλέγει να εκφράσει με το δικό του μοναδικό τρόπο την εποχή, περπατώντας με τη φωνή του σε γνώριμα μονοπάτια που έχουν ανοίξει μεγάλοι έλληνες ποιητές και σπουδαίοι έλληνες συνθέτες.

Με πιάνο, σαξόφωνο, κιθάρες, βιολί και κρουστά θα χρωματίσει με ακουστικό τρόπο τα τραγούδια και υπόσχεται να μας παρασύρει σε ένα μουσικό ταξίδι πέρα από τα συνηθισμένα. Συνοδοιπόρος του όλα αυτά τα χρόνια, μια ιδιαίτερη φωνή, η Τάνια Κικίδη, δεν θα μπορούσε να λείπει.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι σε αυτήν την ιδιαίτερη παράσταση, αφουγκράζεται τους ψιθύρους, αγωνιά για τις κραυγές και με τη δύναμη της φωνής του, αφήνει για άλλη μια φορά το στίγμα του με σκοπό να γεμίσει τις νύχτες και να μας κρατήσει συντροφιά σε μια ευχάριστη και παρεϊστικη ατμόσφαιρα για λίγες μόνο εμφανίσεις!!!

Μια υπόσχεση για ξεχωριστές μουσικές βραδιές που αξίζει να ζήσετε!
Η συνέχεια επί σκηνής… στο Πορτοκάλι

Παρασκευή-Σάββατο

Ώρα έναρξης: 23:00
Τιμές: Είσοδος 15€ - Φιάλη 140€
Πορτοκάλι:
Ιερά Οδός 22, Γκάζι
Τηλ: 210 3463308


Διαβάστε ακόμα