Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός των James

Οι James ανακοίνωσαν σήμερα από την επίσημη ιστοσελίδα τους έναν πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό και τη λειτουργία της νέας ιστοσελίδας του Tim Booth
Διαβάστηκε φορες
Οι James ανακοίνωσαν σήμερα από την επίσημη ιστοσελίδα τους έναν πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό με αφορμή την  “The Night Before The Morning After Tour” τους.

Οι ημέρες του διαγωνισμού αντιστοιχούν στις ημέρες των συναυλιών των James στην Αγγλία και κάθε μέρα (συναυλίας) θα υπάρχει ένας νικητής και ένα διαφορετικό δώρο, από 2 εισιτήρια για συναυλία της επιλογής του μέχρι επίσημα υπογεγραμμένα αναμνηστικά της περιοδείας. Ο διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα 9 Δεκεμβρίου και λήγει στις 18 Δεκεμβρίου.

Η συμμετοχή σας λοιπόν γίνεται με την απάντηση στην παρακάτω ερώτηση (την οποία επέλεξε ο Jim Glennie) και αφορά ένα ελληνικό – παρακαλώ – χριστουγεννιάτικο έθιμο:

Σε έναν ελληνικό μύθο, κάποια κακόβουλα πλάσματα, που ονομάζονται «καλικάντζαροι», μερικές φορές προκαλούν ενοχλητικές  φάρσες τα Χριστούγεννα. Τι πρέπει να κάνεις για να τους διώξεις;
α) Να τους δώσεις πουτίγκα ρυζιού;
β) Να κάψεις ένα παλιό παπούτσι;
γ) Να ψάλλεις δυνατά ύμνους;
δ) Να τους κλωτσήσεις;

Η ερώτηση στα αγγλικά, όπως ανακοινώθηκε:
In Greek legend, malicious creatures called Kallikantzaroi sometimes play troublesome pranks at Christmas time. What should you do to get rid of them?
A) Give them rice pudding
B) Burn an old shoe
C) Sing hymns loudly
D) Kick them

Ο πρώτος νικητής θα επιλεγεί τυχαία από τις σωστές καταχωρήσεις που θα σταλούν μέχρι τις 12 το μεσημέρι της 9ης Δεκεμβρίου. Κάθε επόμενη κλήρωση θα λάβει χώρα την ίδια στιγμή κατά την ημέρα της αντίστοιχης συναυλίας.
 
Για να συμμετάσχετε, στείλτε την απάντησή σας, το όνομα και διεύθυνση στο email: competition@wearejames.com πριν από τη λήξη της προθεσμίας στις 12 το μεσημέρι της 18ης Δεκεμβρίου.
Σημειώστε ότι πρέπει να έχετε εγγραφεί στη mailing list των James από την επίσημη ιστοσελίδα τους wearejames.com και να στείλετε τη συμμετοχή σας από το mail με το οποίο έχετε εγγραφεί.
 
Τα δώρα έχουν ως εξής:
9 Δεκ (Hammersmith Apollo) – Δύο εισιτήρια και V.I.P. Soundcheck Passes για τη συναυλία επιλογής σας της συγκεκριμένης περιοδείας.
10 Δεκ (Brixton Academy) – Υπογεγραμμένο hoodie James από την συγκεκριμένη περιοδεία
12 Δεκ (Birmingham Academy) – Υπογεγραμμένη κούπα James και T-shirt από την συγκεκριμένη περιοδεία.
14 Δεκ (Leeds Academy) – Υπογεγραμμένη μακρυμάνικη μπλούζα James από την συγκεκριμένη περιοδεία.
15 Δεκ (Leicester De Montford Hall) – Υπογεγραμμένο αντίγραφο του mini-album “The Night Before”
17 Δεκ (Glasgow SECC) - – Υπογεγραμμένο αντίγραφο του mini-album “The Night Before”
18 Δεκ (Manchester Evening News Arena) - Special Hometown Mystery Prize

Αν κερδίσετε το “Hammersmith” δώρο (εισιτήρια και passes) και αδυνατείτε να παρακολουθήσετε κάποια από τις συναυλίες της περιοδείας των James, θα μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε το δώρο κάποιας άλλης ημέρας.

Η νέα επίσημη ιστοσελίδα του Tim Booth
Εκτός από τον παραπάνω διαγωνισμό, οι James μας ενημερώνουν, επίσης, ότι από σήμερα λειτουργεί η νέα επίσημη ιστοσελίδα του τραγουδιστή τους, Tim Booth. Όσοι θαυμαστές του εγγραφούν στη mailing list θα μπορέσουν να κατεβάσουν ένα free demo από ένα τραγούδι του, το οποίο θα περιέχεται στο νέο του album. Στο νέο αυτό album συνεργάζεται άλλη μια φορά με τους Lee “Muddy” Baker και ΚΚ. H περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο θα ξεκινήσει τον Απρίλιο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη νέα του ιστοσελίδα.

Και όπως μας εύχονται οι James: "Happy holidays, enjoy the snowstorms, and stay warm."

Διαβάστε ακόμα