Ο Γιος της Αρετής - Είμαι Εδώ: Αξίζει να το ακούσεις!

Ο Γιος της Αρετής - Είμαι Εδώ: Αξίζει να το ακούσεις!

Ο Γιός της Αρετής είναι ο δικός μας Δημήτρης Καμπούρης και δε σας κρύβω ότι έχω ακούσει τα τραγούδια αυτής της νέας προσπάθειας του Δημήτρη, εδώ και μήνες.
Διαβάστηκε φορες
Ο Γιός της Αρετής είναι ο δικός μας Δημήτρης Καμπούρης και δε σας κρύβω ότι έχω ακούσει τα τραγούδια αυτής της νέας προσπάθειας του Δημήτρη, εδώ και μήνες.

Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός για αυτή την δουλειά, λόγω της φιλικής σχέσης που έχω με τον Δημήτρη. Έτσι, θα ήθελα να σας αφήσω να ακούσετε μόνοι σας αυτό τον δίσκο και να αποκτήσετε την δικιά σας άποψη. Όμως, υπάρχει ένα κομμάτι που θέλω να προσέξετε, γιατί πραγματικά το αξίζει! Πατήστε play στο παρακάτω video και ακούστε το «Μη φεύγεις», ένα τόσο όμορφο, «γλυκό» κι «αγνό» τραγούδι, με αρκετά προσεγμένο video clip. Δώστε του χρόνο, ακούστε το με προσοχή και μπορεί να κολλήσει στο μυαλό σας, όπως συνέβη σε μένα.

Καλοτάξιδο λοιπόν, Δημήτρη!

Δελτίο Τύπου

Ο Γιος της Αρετής

«Είμαι Εδώ»

Ψηφιακή κυκλοφορία
(digital album)

Ο Γιος της Αρετής - Είμαι Εδώ

Ο Γιος της Αρετής «είναι εδώ»! Από ένα παιδί που μετρούσε τα αστέρια, είναι πια μεγάλος κι έχει φτιάξει τη δική του χώρα. Το «Είμαι Εδώ» είναι το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ, με στίχο ελληνικό και με 10 electro-pop βιωματικά τραγούδια. Πρόκειται για ένα μικρό ημερολόγιο ζωής, ένα άλμπουμ εμπλουτισμένο με 80's μελωδίες και στίχους που μιλάνε για το παιδί που γίνεται ενήλικας, τη φιλία και τον έρωτα, το εγώ και το εμείς.

Ο Γιος της Αρετής, δηλαδή ο Δημήτρης Καμπούρης, δημιούργησε το 2005 μαζί με τα αδέλφια Γιάννη και Μάρκο Καλατή τους Pop Eye, μία indie-pop band που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση την προηγούμενη δεκαετία και με τους οποίους κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ. Το 2016 αποχώρησε από τη μπάντα κι αποφάσισε να γράψει και να τραγουδήσει στα ελληνικά δημιουργώντας το project o Γιος της Αρετής.

Βασικός συντελεστής στην προσπάθειά του είναι ο Τέλης Καυκάς, ο οποίος συνυπογράφει την ενορχήστρωση και την παραγωγή του άλμπουμ.

Το «Είμαι Εδώ» κυκλοφορεί από την Ammos Music.

Μπορείτε να το κατεβάσετε ή να το ακούσετε σε όλα τα μεγάλα διαδικτυακά music stores όπως:

Apple Music / iTunes , Spotify , Amazon , Deezer , Google Play κ.α.

Μπορείτε επίσης να δείτε το βίντεο του πρώτου single από το άλμπουμ με τίτλο «Μη Φεύγεις» εδώ:Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα