Whatever Makes Us Happy On a Sunday Morning: Ορέστης + Βιβή

Whatever Makes Us Happy On a Sunday Morning: Ορέστης + Βιβή

Σήμερα δύο δικοί μας άνθρωποι, δύο συντάκτες του Mix Grill παντρεύονται και για εμάς αυτή είναι μια πάρα πολύ ιδιαίτερη στιγμή! Για αυτή την ημέρα, μόνο ευχές επιτρέπονται, μαζί με μουσικη.
Διαβάστηκε φορες

Πριν διαβάσεις τα παρακάτω, πάτησε Play σ' αυτή τη λίστα για να ακούσεις όλα τα τραγούδια που επιλέξαμε.

Σήμερα δύο δικοί μας άνθρωποι, δύο συντάκτες του Mix Grill παντρεύονται και για εμάς αυτή είναι μια πάρα πολύ ιδιαίτερη στιγμή! Για αυτή την ημέρα, μόνο ευχές επιτρέπονται, μαζί με πολύ μουσικη.

Αφιερώνουμε λοιπόν ένα τραγούδι στον Ορέστη κι ένα στη Βιβή, αλλά και πολλά στους δυο τους! Να ζήσετε και να είστε πολύ, πολύ χαρούμενοι!!!Ραφαήλ Αντωνιάδης: Το όνομα του Ορέστη είναι άρρηκτα συνδεδεμένο στη συνείδησή μου με το "Lágrimas de oro" του Manu Chao και αυτό γιατί κατά την γνωριμία μας, το ψηλό αυτό αγόρι από τη Νέα Φιλαδέλφια, διατηρούσε ένα ομώνυμο ιστολόγιο και μάλιστα υπέγραφε τα άρθρα του ως "Clandestino", που είναι και το άλμπουμ στο οποίο περιέχεται το τραγούδι.Ραφαήλ Αντωνιάδης: Με τη Βιβή είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα, καθώς δε νομίζω πως είμαι ικανός να βρω ένα και μόνο τραγούδι ώστε να το συνδυάσω με αυτή την μικροκαμωμένη γλυκιά νεράιδα, ωστόσο, μπορώ με απόλυτη βεβαιότητα να την κοιτάξω στα μάτια και να της πω... You're simply the best!

Εύχομαι να είστε πάντα ευτυχισμένοι, χαμογελαστοί, αγαπημένοι και να συμπληρώνεται ο ένας τα κενά του άλλου. Ότι καλύτερο από τα βάθη της καρδιάς μου!Γιώργος Μπαλιώτης: Ο Ορέστης είναι για μένα ένας δικός μου άνθρωπος, που νιώθω ότι έχουμε πολλά κοινά, ακόμα κι αν μας χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα, μέχρι τη Γερμανία. Σε μια τόσο σημαντική στιγμή στη ζωή του, δεν θα διάλεγα κάποιο τραγούδι, που δεν είναι αγαπημένο και για μένα. Ξέρω ότι του αρέσει και περισσότερο θέλω να του θυμήσω εκείνη την μαγική βραδιά στο Μπιλμπάο, που ήταν μαζί με τη Βιβή και τους Radiohead του. Να είσαι ευτυχισμένος (που θα είσαι) φίλε μου!Γιώργος Μπαλιώτης: Βιβή, υπήρχε πιθανότητα να μη διάλεγα τραγούδι των U2 για σένα; Είσαι η νεράϊδα του Mix Grill και του Ορέστη σου. "Walk on" λοιπόν, γιατί για καθετί που ξεκινάμε, όσο ψηλά κι αν φτάσει, αυτό που μας εξιτάρει περισσότερο είναι η συνέχεια και αυτή να είσαι σίγουρη ότι θα είναι «στη σωστή θέση», γιατί "everything is in it's right place"...
Ηρώ Μαούνη: Οι πρώτοι χαρακτηρισμοί που μού έρχονται στο μυαλό για αυτά τα δύο παιδιά, που βρίσκονται στην ομάδα του «πυρήνα» του Mix grill, συνειδητοποιώ ότι είναι κοινοί. Αξιόλογοι, ευγενείς, καλλιεργημένοι, ενδιαφέροντες, δυναμικοί, συνεργάσιμοι, πολίτες του κόσμου. Χαρά μου να είμαι μαζί τους στην ίδια συντακτική ομάδα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κάθε καλό για την κοινή τους πορεία που γίνεται «επίσημη». Ευτυχία και αγάπη να γεμίζουν τη ζωή τους! Να συνεχίσουν να εξελίσσονται, να οραματίζονται και να πετυχαίνουν, πάντα μαζί! Με αγάπη, Ηρώ.

Ελένη Πεφάνη: Σήμερα παντρεύονται και ενώνονται ενώπιον Θεού και ανθρώπων δύο σημαντικά μέλη της ομάδας μας. Πέρα από αυτό είναι δύο παιδιά πολύ αγαπητά, αξιόλογα με δύναμη στην άποψή τους και χαμόγελο στα πρόσωπα τους. Πάνω από όλα ταιριαστά και αγαπημένα! Να ζήσετε με ευτυχία, χαρά, υγεία και αγάπη!
Λεωνίδας Καλμούκος:
Ορέστη και Βιβή να είστε για πάντα χαρούμενοι, ευαίσθητοι, δημιουργικοί και ταξιδευτές, όπως ολο αυτό το διάστημα που σας γνωριζουμε!Δημήτρης Όρλης: Wild Beasts για τη Βιβή, για να μη λυγίσει ποτέ στους τραμπουκισμούς.Δημήτρης Όρλης: Αlt-J για τον Ορέστη, για την πρώτη γνωριμία και μια συνέντευξη που κάποτε θα την καταφέρουμε.
Και ως ευχή, να βρίσκουν και να βλέπουν μαζί κάθε χρόνο το καινούριο αγαπημένο τους μουσικό σχήμα.
Ελένη Ζαρκάδα: Θέλω να αφιερώσω στα παιδιά δυο κομμάτια που όλοι έχουμε συνδέσει με την αγάπη και τον έρωτα με την ευχή να είναι πάντα αγαπημένοι και ερωτευμένοι! Δυο αναπόσπαστα κομμάτια του Mix grill ενώνονται απόψε σε ένα και αυτό μόνο χαρά μπορεί να προσφέρει σε όσους γνωρίζουμε πόσο φοβεροί άνθρωποι και σπουδαία μυαλά είναι. Να είστε πάντα ενωμένοι και να έχετε βίον ανθόσπαρτον !
Παναγιώτα Κλεάνθους: Να είστε πάντα αγαπημένοι, ευτυχισμένοι και να στέκεστε ο ένας δίπλα στον άλλον, έτσι όπως κρατάω στο μυαλό μου την εικόνα σας μέσα από τις σκάιπ συναντήσεις που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια! Σας εύχομαι κάθε καλό!

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
10,0 / 10 (σε 1 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα