Μεγάλος Διαγωνισμός Mix Grill & Μεταίχμιο

10 χρόνια MG: Μεγάλος Διαγωνισμός Mix Grill & εκδόσεις Μεταίχμιο

Δέκα βιβλία για έναν τυχερό για τα δέκα χρόνια του Mix Grill και ακόμα δύο βιβλία σε πέντε τυχερούς για τα 25 χρόνια των εκδόσεων Μεταίχμιο.
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill γιορτάζει τα 10 χρόνια του και σας παρουσιάζει άλλον έναν μεγάλο διαγωνισμό. Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο που γιορτάζουν 25 χρόνια, προσφέρουμε στους αναγνώστες μας βιβλία, πολλά βιβλία!

Ένας μεγάλος νικητής θα κερδίσει 10 βιβλία της επιλογής του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Θα κληρωθούν ακόμα 5 νικητές που θα κερδίσουν από 2 βιβλία της επιλογής τους από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Δέκα βιβλία για έναν τυχερό για τα 10 χρόνια του Mix Grill και ακόμα 2 βιβλία x 5 τυχερούς για τα 25 χρόνια των εκδόσεων Μεταίχμιο.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, στείλτε ένα μικρό κειμενάκι (ελάχιστο όριο 80 λέξεις) για κάποιο αγαπημένο σας βιβλίο που έχει κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα παράδειγμα συμμετοχής. Κάθε κείμενο σάς δίνει και μία συμμετοχή στον διαγωνισμό. Τα καλύτερα κείμενα θα δημοσιευτούν μετά το πέρας του διαγωνισμού.

Μπορείτε να στέλνετε τις συμμετοχές σας μέσω e-mail στο info@mixgrill.gr (θέμα: «10 χρόνια MG - Βιβλία») ή με μήνυμα στην επίσημη σελίδα του Mix Grill στο Facebook (ξεκινήστε το μήνυμα με τη φράση «10 χρόνια MG - Βιβλία»).

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Κυριακή 20 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 17 Ιουνίου στις 11 μ.μ.

Καλή επιτυχία!

Logo MixGrill

Παράδειγμα συμμετοχής

Θέμα: «10 χρόνια MG - Βιβλία»
Το «Ακόμα και τα άγρια σκυλιά» μπορεί κάλλιστα και χωρίς ίχνος υπερβολής να χαρακτηριστεί το magnum opus του Ian Rankin. Γίνεται σημείο συνάντησης όλων των βασικών χαρακτήρων του σύμπαντός του. Λες και δημιουργήθηκαν, υφάνθηκαν προσεκτικά σελίδα σελίδα τόσα χρόνια, για να χρησιμοποιηθούν με αριστοτεχνικό τρόπο σε αυτό εδώ το βιβλίο. Το έκλεισα άκρως συγκινημένος και καταβεβλημένος. Το ταξίδι φθάνει σε ένα συγκλονιστικό φινάλε, με μια σκηνή που θα θες να την ξαναδιαβάσεις αμέσως για να τη συλλάβεις στην ολότητά της. Ανυπομονώ για τη συνέχεια των περιπετειών του Τζον Ρέμπους.

Προσαρμογή από το review μας για το Ακόμα και τα άγρια σκυλιά του Ian Rankin (Ημερομηνία Έκδοσης: 10/11/2016)

Logo Metaixmio


* Η φωτογραφία στο εξώφυλλο προέρχεται από τη συλλογή φωτογραφιών του André Kertész (1894-1985) με τίτλο “On Reading” (πρώτη έκδοση 1971). Όπως επισημαίνεται στο εισαγωγικό σημείωμα της έκδοσης, ο Kertész τράβηξε τη συγκεκριμένη φωτογραφία το 1915 στο Esztergom της Ουγγαρίας όταν ήταν 21 ετών και σηματοδότησε την έναρξη της μακροχρόνιας αγάπης του για τους ανθρώπους που αφοσιώνονται στο διάβασμα.
Copyright: André Kertész /Stephen Bulger gallery

Όροι Διαγωνισμού

1.    Το MixGrill.gr διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό με τίτλο «10 χρόνια MG: Μεγάλος Διαγωνισμός Mix Grill & εκδόσεις Μεταίχμιο» (εφεξής «Διαγωνισμός») ως προωθητική ενέργεια στα πλαίσια προώθησης και προβολής της ιστοσελίδας του.

2.    Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι διαμένουν στην Ελλάδα, ενώ εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών. Για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται αγορά προϊόντων ή/και υπηρεσιών της Διοργανώτριας ή του Δωροθέτη.

3.    Η διάρκεια της προωθητικής ενέργειας ορίζεται από την Κυριακή 20 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 17 Ιουνίου στις 11 μ.μ..

4.    Για να συμμετάσχετε θα πρέπει να στείλετε ένα κείμενο για κάποιο βιβλίο που έχει κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Κάθε κείμενο δίνει μία συμμετοχή στον διαγωνισμό. Το ελάχιστο όριο για να θεωρηθεί έγκυρη μία συμμετοχή είναι οι 80 λέξεις. Η επικεφαλίδα του μηνύματος και ο χαιρετισμός δεν προσμετρώνται στις λέξεις. Διευκρινίζεται ότι κάθε χρήστης έχει δικαίωμα για πολλαπλές συμμετοχές.

5.    Συμμετοχές μπορούν να σταλούν μέσω e-mail στο info@mixgrill.gr με θέμα: «10 χρόνια MG - Βιβλία». Επίσης, συμμετοχές μπορούν να σταλούν μέσω μηνύματος στην επίσημη σελίδα του Mix Grill στο Facebook. Το μήνυμα πρέπει να ξεκινά με τη φράση «10 χρόνια MG - Βιβλία». Το Mix Grill και οι εκδόσεις Μεταίχμιο διατηρούν το δικαίωμα δημοσίευσης των κειμένων συμμετοχής στις ιστοσελίδες τους (www.mixgrill.gr και www.metaixmio.gr) με την αναγραφή του ονόματος του συμμετέχοντα.

6.    Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που έχουν λάβει χώρα εντός της διάρκειας της προωθητικής ενέργειας και στις οποίες οι συμμετέχοντες έχουν τηρήσει τη διαδικασία συμμετοχής που περιγράφεται ανωτέρω, σε συνδυασμό με την πλήρωση των διατάξεων όλων των επιμέρους όρων του παρόντος. Η Διοργανώτρια εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση λανθασμένης καταχώρησης στοιχείων ή ελλιπών συμμετοχών. Οι συμμετέχοντες που θα δηλώσουν εγκύρως συμμετοχή θα λάβουν μέρος σε ηλεκτρονική κλήρωση για την ανάδειξη ενός (1) νικητή που θα κερδίσει 10 βιβλία της επιλογής του από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Θα κληρωθούν ακόμα πέντε (5) νικητές που θα κερδίσουν από 2 βιβλία της επιλογής τους από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Θα κληρωθούν άλλοι τρεις (3) επιλαχόντες, ως αναπληρωματικοί, για την περίπτωση που οι νικητές αρνηθούν το έπαθλο ή δεν αποδεχτουν το δώρο τους για οποιονδήποτε λόγο για διάστημα μεγαλύτερο των επτά (7) ημερών ή αν η συμμετοχή τους στην κλήρωση ακυρωθεί ή δεν είναι προσήκουσα.

7.    Η ονομαστική αξία του κάθε βιβλίου που θα επιλέξουν οι νικητές δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 20 € (ευρώ). Αυτή η ονομαστική αξία αναφέρεται στην τιμή του κάθε βιβλίου πριν από όποια έκπτωση τυχόν ισχύει την περίοδο παραλαβής των δώρων.

8.    Η ηλεκτρονική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της αυτόματης διαδικασίας της εφαρμογής μετά τη λήξη του Διαγωνισμού.

9.    Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στην επίσημη σελίδα του MixGrill.gr καθώς επίσης θα αναρτηθούν και στη σελίδα λογαριασμού στο Facebook. Οι νικητές θα κληθούν να στείλουν τα στοιχεία τους, ώστε να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες παραλαβής των δώρων, μέσω e-mail ή μηνύματος στο Facebook.

10.    Τα δώρα των νικητών είναι προσωποπαγή, δεν μεταβιβάζονται, δεν ανταλλάσσονται και δεν μπορούν να εξαργυρωθούν με χρήματα. Διευκρινίζεται ότι η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η απονομή των ως άνω δώρων, για λόγους εκτός της δικής της εύλογης δυνατότητας ελέγχου.

11.    Ο νικητής κατά την παραλαβή του δώρου του θα πρέπει να επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο αποδεικτικό έγγραφο που να αποδεικνύει ότι τα στοιχεία που έχει δηλώσει είναι αληθή και ακριβή.

12.    Σε περίπτωση που ο νικητής που θα κληρωθεί κατά τα ανωτέρω δεν επικοινωνήσει κατά τον τρόπο και χρόνο που θα του έχει ζητηθεί μέσω της σχετικής ειδοποίησης (βλέπε παραπάνω), αρνηθεί να παραλάβει το δώρο του ή αδρανήσει για οποιονδήποτε λόγο για διάστημα μεγαλύτερο των επτά (7) ημερών από την ημερομηνία της κλήρωσης μέσω της οποίας αναδείχθηκε ή τυχόν άλλο διάστημα που θα του έχει επικοινωνηθεί ή αν η συμμετοχή του στην κλήρωση ακυρωθεί ή δεν είναι προσήκουσα, τότε αυτομάτως και οριστικά χάνει το δικαίωμά του επί του δώρου και αυτό αποδίδεται στον επιλαχόντα.

13.    Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Σε αντίθετη περίπτωση η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της συμμετοχής τους.

14.    Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στη Διοργανώτρια για την παρουσίαση και χρήση του διαγωνισμού γενικά ή/και των αποτελεσμάτων του μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του διαδικτύου. Έτσι, το MixGrill.gr έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και να δημοσιεύσει τα στοιχεία των νικητών, φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με τον διαγωνισμό και την απονομή του δώρου, η δε συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό παρέχει, αυτομάτως, αυτοδικαίως και άνευ χρηματικού ανταλλάγματος ή αποζημίωσης, τη συναίνεση του συμμετέχοντος για όλες τις ανωτέρω ενέργειες και αποτελεί αυτοδίκαιη αναποζημίωτη εκχώρηση από τον συμμετέχοντα προς τη διοργανώτρια και το δωροθέτη όλων των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων στα πλαίσια της παρούσας.

15.    Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ματαιώσει ή να αναστείλει προσωρινά την παρούσα διοργάνωση προώθησης προϊόντων σε περίπτωση που προκύψουν τεχνικά ή άλλα προβλήματα ή απρόβλεπτες περιστάσεις εκτός της εύλογης δυνατότητας ελέγχου που μπορεί να βλάψουν την ακεραιότητα της διεξαγωγής της.

16.    Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων όρων, κατά τη διακριτική της ευχέρεια, κάθε τροποποίηση, δε, θα αναρτάται στην επίσημη σελίδα του MixGrill.gr στο Facebook και θα επισημαίνεται με σχόλιο κάτω από τον τρέχοντα διαγωνισμό.

17.    Η ευθύνη του MixGrill.gr περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των δώρων στους νικητές που θα κληρωθούν. Η αποστολή των δώρων θα γίνει στη διεύθυνση που θα έχει δηλωθεί κατά την ηλεκτρονική επικοινωνία επιβεβαίωσης αποδοχής του δώρου μόνο εντός των ορίων της Ελληνικής Επικράτειας. Μετά τη λήξη του Διαγωνισμού και της απονομής του δώρου κατά τους παρόντες όρους, κάθε υποχρέωση του MixGrill.gr παύει να υφίσταται.

18.    Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού και μετά τη λήξη αυτού το MixGrill.gr πρόκειται να επεξεργαστεί τα δηλωθέντα στοιχεία των συμμετεχόντων, σύμφωνα με τον ν. 2472/1997, όπως εκάστοτε ισχύει (ο «Νόμος»), για τις ανάγκες της προσήκουσας διεξαγωγής του Διαγωνισμού και της εξυπηρέτησης και παρακολούθησης της δια του Διαγωνισμού καθιδρυόμενης σχέσης. Συμμετέχοντας στον Διαγωνισμό, κάθε ενδιαφερόμενος παρέχει στο MixGrill.gr, ως υπεύθυνη επεξεργασίας του Νόμου, τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή του και την εξουσιοδότησή του να τηρεί σε ηλεκτρονικό ή μη αρχείο και να επεξεργάζεται, κατά την κρίση της και τον Νόμο, τα ως άνω στοιχεία του για τον ανωτέρω σκοπό. Σύμφωνα με τα άρθρα 12 (δικαίωμα πρόσβασης) και 13 (δικαίωμα αντίρρησης) του Νόμου, ως ισχύουν, κάθε συμμετέχων στον Διαγωνισμό έχει ιδίως δικαίωμα πρόσβασης στα ανωτέρω στοιχεία που τον αφορούν προσωπικά (και να ζητήσει οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή αυτών), καθώς και δικαίωμα να προβάλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία αυτών.

19.    Η συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η Διοργανώτρια και ο Δωροθέτης δεν αναλαμβάνουν καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση ή την υποβοήθηση της συμμετοχής στην παρούσα προωθητική ενέργεια ή σχετικά με την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο, καθώς και αναφορικά με όποιο τεχνικό πρόβλημα τυχόν προκύψει στην ως άνω εφαρμογή.

20.    Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σχετικά με τον διαγωνισμό επιλύεται από τα καθ’ ύλην αρμόδια δικαστήρια των Αθηνών.

21.    Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει, εκτός από τα προαναφερθέντα του παρόντος, την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων του Διαγωνισμού.

22.    Οι όροι του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο, ενώ οποιοσδήποτε επιθυμεί διευκρινίσεις μπορεί να απευθύνεται με μήνυμα στη σελίδα του MixGrill.gr ή στο Facebook.

Διαβάστε ακόμα