Εμμανουηλίδης - Παπαγεωργίου @ ΜΕΤΡΟ: Κερδίστε προσκλήσεις!

Το Mix Grill σάς δίνει την ευκαιρία να είστε παρόντες σε αυτό το live προσφέροντάς σας 5 διπλές προσκλήσεις, που σας εξασφαλίζουν δωρεάν είσοδο.

Διαβάστηκε φορες
Δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης και η Μαρία Παπαγεωργίου, θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου τη δεύτερη ζωντανή εμφάνισή τους στο ΜΕΤΡΟ LIVE, παρουσιάζοντας κομμάτια από τον δίσκο τους "Όμορφοι και ηττημένοι" και όχι μόνο.

Το Mix Grill σάς δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αυτό το live προσφέροντάς σας 5 διπλές προσκλήσεις, που σας εξασφαλίζουν δωρεάν είσοδο. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωσή μας στέλνετε e-mail στο contest@mixgrill.gr με τίτλο ΜΕΤΡΟ και το Ονοματεπώνυμό σας στο κυρίως κείμενο μέχρι την Δευτέρα 20/12 στις 10:00 πμ.

Αν θέλετε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε, μπορείτε αφού στείλετε το παραπάνω e-mail, να παίξετε στο on-line trivial παιχνίδι μας "Μονομαχίες" και για κάθε παιχνίδι που θα παίξετε, θα έχετε άλλη μια συμμετοχή. Όσα περισσότερα παιχνίδια παίξετε, τόσες φορές θα είναι το όνομά σας στην κλήρωση.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Δελτίο Τύπου

Η Μαρία Παπαγεωργίου & ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης
την Δευτέρα 13 & την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010
Στη μουσική σκηνή  «ΜΕΤΡΟ»
«Όμορφοι και Ηττημένοι»
   
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης και η Μαρία Παπαγεωργίου, για 2 Δευτέρες στη μουσική σκηνή Μετρό.

Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, τραγουδοποιός και τραγουδιστής,  μας συστήθηκε το 2004 στη Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου με δύο τραγούδια («Ποτάμι Μαύρο» και «Επαρχία») , ενώ το 2007 κυκλοφορεί από την Μικρή Άρκτο ο πρώτος του προσωπικός δίσκος με τίτλο «Φυσάει Αλλιώς Εδώ Ο Αέρας»,  με τη συμμετοχή του συγκροτήματος Υπόγεια Ρεύματα.

Υπό τον τίτλο «Όμορφοι  Και Ηττημένοι», ο  Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης εμπιστεύεται το νέο του υλικό,  ερμηνευτικά, στη τραγουδίστρια Μαρία Παπαγεωργίου, η οποία μετράει αρκετές  συμμετοχές σε δίσκους δημιουργών τις γενιάς της (Δανάη Παναγιωτοπούλου – «Homo Logotypus», Νίκος Χαλβατζής- «Γκόλεμ» κ.α.).  
 
«Όμορφοι και ηττημένοι» ανασυντάσσονται,  οργανώνονται και στήνουν τη νέα τους παράσταση με τραγούδια από το άλμπουμ τους και καινούργιες διασκευές απ’ όλο το φάσμα της μουσικής.  Μαζί με τους μόνιμους συνεργάτες τους υποδέχονται τα Χριστούγεννα, τραγουδώντας για την γενιά των 700 και άλλες ευπαθείς ομάδες σ’ ένα πρόγραμμα στο οποίο ο Nick Cave συνομιλεί με τον Διονύση Σαββόπουλο και η νεότερη γενιά της μουσικής με τον Παναγιώτη Τούντα και τους Beatles .
 
Μαζί τους :
Θανάσης Αρχανιώτης – Τύμπανα                               
Θάνος Κολοκυθάς – Μπάσο
Γιάννης Μπούρας – Ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά        
Χρήστος Τόλης – Πιάνο, πλήκτρα

ΜΕΤΡΟ ( Γκύζη & Κάλβου 83, Αθήνα )
Ώρα έναρξης  παραστάσεων: 21:30
Τιμή εισιτηρίου: 15€ με ποτό
Τηλ.  κρατήσεων: 210.64.39.089 & 210.64.61.980
www.metrolive.grΔιαβάστε ακόμα