11 χρόνια Mix Grill

11 χρόνια Mix Grill

Κάθε χρόνο, αυτή τη μέρα, πέρα από τις ευχές, προσπαθούμε να σας δώσουμε κάποιο δικό μας κομμάτι για να μας γνωρίσετε ακόμη καλύτερα.
Διαβάστηκε φορες
17.845 άρθρα.
130 συντάκτες.
Πάνω από 40 συναντήσεις της Συντακτικής Ομάδας και ακόμη περισσότερες συναντήσεις των επιμέρους Ομάδων για την Ελληνική, την Ξένη Μουσική, το Θέατρο, το Cinema κλπ
11 χρόνια!

11 χρόνια; Πραγματικά, μου φαίνονται πολλά τα 11 χρόνια που υπάρχει αυτή η Σελίδα, αυτή η Ομάδα, αυτή η Παρέα.

Κάθε χρόνο, αυτή τη μέρα, πέρα από τις ευχές, προσπαθούμε να σας δώσουμε κάποιο δικό μας κομμάτι για να μας γνωρίσετε ακόμη καλύτερα. Φέτος, θα ήθελα να σας πω λίγα λόγια για τις συναντήσεις που κάνουμε.

Με τα μέλη της συντακτικής μας Ομάδας βρισκόμαστε 1 φορά ανά Εποχή, δηλαδή 4 φορές το χρόνο. Αυτές οι συναντήσεις έχουν κάτι το ιδιαίτερο. Οι Αθηναίοι μαζεύονται στα γραφεία του Mix Grill, πίνουν κρασί, τσικουδιά και μπύρες και τρώνε μεζέδες και γλυκάκια. Οι Θεσσαλονικείς και οι συντάκτες μας από την Γερμανία (το Μινστερ-άκι), την Πάτρα και το Κιλκίς συνδέονται μέσω Skype. Οι Αθηναίοι τους προβάλλουν σε μεγάλη οθόνη και τρώνε επιδεικτικά, καθώς οι «εξωτερικοι» μας λένε τις απόψεις τους.

Υπάρχει γενικότερα μια όμορφη «αλητεία» στο Mix Grill.
Υπάρχει μια αγάπη, η οποία διανθίζεται με εντελώς διαφορετικό τρόπο, από κάθε παιδί κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων.
Υπάρχει μια εσωτερική ανάγκη να εξωτερικεύσουμε νέες ιδέες, προτάσεις, αλλά και λάθη - παράπονα για οτιδήποτε έχει σχέση με το «παιδί» μας, το Mix Grill.

Παιδί μας; Ακούγεται σίγουρα βαρύγδουπο, αλλά είναι η πραγματικότητα. Το Mix Grill το πονάμε και το νοιαζόμαστε, όπως κάνει και το ίδιο για εμάς. Πώς το κάνει;

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές σε πρόσφατη συνάντηση μας, ήταν όταν μια αγαπημένη συντάκτρια μας είπε ότι βρήκε δουλειά κι αυτό το οφείλει και στο Mix Grill. Τι πιο όμορφο πραγματικά...

  • Αυτή ήταν η Παναγιώτα Κλεάνθους, η οποία κρατάει τις καλύτερες σημειώσεις σε κάθε συνάντηση και βασίζεται αποκλειστικά σε αυτές. Έχει ήδη ενεργοποιηθεί πλάνο για να της κλέψουμε το σημειωματάριο.
  • Το πλάνο θα τρέξει από τον Σαλονικιό Δημήτρη Όρλη, ο οποίος τα Χριστούγεννα γύρισε πραγματικά όλη την Ευρώπη για να βρει τα καλύτερα ταλέντα για την Ομάδα Κ-20 του Mix Grill.
  • Ο Δημήτρης θα έχει σημαντική βοήθεια από το παρεάκι του, δηλαδή τον Ξενοφώντα Καράμπαλη, ο οποίος ψάχνει κάθε χρόνο τους ηλικιωμένους μουσικούς, που είναι έτοιμοι να τα «τινάξουν» και κλείνει εισιτήρια για να τους δει (μην τον ρωτήσετε αν ήταν στις τελευταίες συναυλίες του Leonard Cohen) και τον Σταύρο Κασιμάτη, ο οποίος ονειρεύεται ότι οι IDLES θα παίξουν πριν τους Cure στο EJEKT και πιστεύει ότι οι Radiohead θα παίξουν δωρεάν στο Καλλιμάρμαρο.
  • Συνοδοιπόρος των παραπάνω είναι ο Δημήτρης Καμπούρης, ο οποίος πηγαίνει με τη μάνα του, την Αρετή σε όλες τις συναυλίες κι αυτή του γράφει τα κείμενα.
  • Η δε Ηρώ Μαούνη αγαπάει τις σοκολάτες και τον κινηματογράφο και τα καλοκαίρια θα την δεις να παίρνει το αυτοκίνητο της και να βλέπει παλιές ταινίες σε cinema drive-in.
  • Ο Ραφαήλ Αντωνιάδης αγωνίζεται με τους Avengers και τα νέα trailers τους και παράλληλα ισχυρίζεται ότι ξέρει πόσοι θα πεθάνουν στην τελευταία σεζόν του Game of Thrones.
  • Τέλος, δεν θα σας αποκαλύψω άλλα πράγματα για τα υπόλοιπα παιδιά, αλλά θα κλείσω αυτό το άρθρο με ένα στοιχείο για τον Γιώργο Μπαλιώτη, ο οποίος όταν θέλει να ηρεμήσει και να ξεφύγει από προβλήματα της καθημερινότητας, προσπαθεί να ονειρεύεται και μέσα στα όνειρα του είναι η επόμενη μέρα του Mix Grill. Μέσα από το μυαλό του έχουν περάσει εκατοντάδες ιδέες και προτάσεις, εκ των οποίων είναι ζήτημα να υλοποιείται το 1%. Καλώς ή κακώς ο Γιώργος είναι απίστευτα ονειροπόλος, είναι ο Κύριος Ονειροπόλος, όπως λέγεται ένα από τα παραμύθια, που διαβάζω στον μικρό μου γιό τα βράδια...

Χρόνια μας πολλά και καλά!

Σιγά, σιγά πάμε για τα 20 χρόνια... Μείνετε κοντά μας και να μη σταματήσετε ποτέ να μας γράφετε ότι σας αρέσει και κυρίως ότι δεν λειτουργεί σωστά και να μας επισημαίνετε τα λάθη μας. Τα βλέπουμε όλα και τα κοιτάμε με αγάπη.Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
2,0 / 10 (σε 1 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα