Το Mix Grill αλλάζει

Το Mix Grill αλλάζει

Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε, που είχε πει μια ψυχή...
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill είναι ένας ζωντανός οργανισμός και πίστεψέ με, οι συντάκτες του είναι αρκετά ανήσυχοι. Σε μια περίοδο όπου οι συναυλίες και οι θεατρικές παραστάσεις, δηλαδή ένα βασικό κομμάτι της καθημερινής μας ύλης, είναι στον «πάγο», τα ανήσυχα κορίτσια κι αγόρια του Mix Grill αποφάσισαν να αλλάξουν αρκετά πράγματα στο εσωτερικό και το «εξωτερικό» μας. Στόχος μας είναι βέβαια να πάμε πολλά βήματα μπροστά.

Η δομή της συντακτικής ομάδας μας αλλάζει ριζικά και περισσότερα μπορείτε να δείτε στο σχετικό άρθρο μας. Δεν αλλάζει όμως μόνο το οργανωτικό σκέλος, αλλά και τα εργαλεία που θα χρησιμοποιούμε. Αυτά όμως μπορεί να μη σε ενδιαφέρουν.

Η πιο σημαντική αλλαγή που σε ενδιαφέρει είναι το editorial μας. Από σήμερα «υπογράφουμε» ένα συμβόλαιο μαζί με εσένα και από την Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή, κάθε πρωί θα διαβάζεις ένα «φρέσκο» editorial με την άποψή μας για θέματα σχετικά με τη μουσική, το θέατρο και το cinema, δηλαδή τους τρεις τομείς του πολιτισμού που υπεραγαπάμε.

Το editorial γίνεται καθημερινό και οι στήλες μας θα αυξηθούν κι άλλο, με κύριο στόχο να διαβάζεις όλο και περισσότερα άρθρα μας με άποψη κι επιχειρήματα. Τόσα χρόνια μας ξέρεις καλά και γνωρίζεις πως ό,τι γράφουμε, το κάνουμε με αγάπη για τον πολιτισμό κι όχι για να αυξήσουμε τους αναγνώστες μας, προβοκάροντας διάφορα θέματα και βάζοντας πηγαίους τίτλους για να σε αναγκάσουμε να μας διαβάσεις.

Να ξέρεις ότι η γνώμη σου είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς σ' αυτό το βήμα που κάνουμε. Διάβασε τις απόψεις μας και γράψε το σχόλιό σου ελεύθερα. Μη διστάσεις. Να είσαι σίγουρος ότι θα χαρούμε πολύ, ό,τι κι αν γράψεις...

Τέλος, σε λίγες εβδομάδες να αναμένεις ένα γενικό φρεσκάρισμα στην μορφή και το γραφικό του Mix Grill. Το δουλεύουμε πολύ σκληρά και η μορφή του μας αρέσει πολύ...

Καλή μας αρχή λοιπόν και τα ξαναλέμε αύριο το πρωί.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα