Επιστροφή του Brian Johnson στους AC/DC;

Οι φήμες και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον τραγουδιστή  Brian Johnson να αναλαμβάνει ξανά δράση πίσω από τα μικρόφωνα των AC/DC δείχνουν ότι επιβεβαιώνονται.
Διαβάστηκε φορες
Οι καμπάνες της κόλασης χτυπούν χαρμόσυνα για το  2019 και όλα δείχνουν ότι η χρονιά αυτή θα αποτελέσει  ένα σπουδαίο έτος για τους AC/DC και τους εκατομμύρια φίλους τους ανα τον κόσμο.

Οι φήμες και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον τραγουδιστή Brian Johnson να αναλαμβάνει ξανά δράση πίσω από τα μικρόφωνα των AC/DC δείχνουν ότι επιβεβαιώνονται.

Ο ίδιος πρόσφατα σε βραζιλιάνική ιστοσελίδα οπαδών του θρυλικού γκρουπ επιβεβαίωσε την είδηση ότι επέστρεψε στους AC/DC και στα φωνητικά του νέου τους Album λέγοντας : Ναι, κουράστηκα να το αρνούμαι.

Οι φλημες αυτές πήρα φωτιά όταν το περασμένο έτος ο Johnson φωτογραφήθηκε με τη μπάντα σε ένα στούντιο ηχογράφησης στο Βανκούβερ, αλλά αυτή είναι η πρώτη επιβεβαίωση για το ότι επανασυνδέεται με τη μπάντα και ένας νέος δίσκος βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

Αυτό το νέο album θα περιλαμβάνει επίσης κομμάτια κιθάρας και τραγούδια γραμμένα και ηχογραφημένα από τον αείμνηστο Malcolm Young πριν από το θάνατό του.


Να θυμίσουμε ότι στο σημείο αυτό ο επί 35 χρόνια frontman του γκρουπ αντικαταστάθηκε εν μια νυκτί πριν από μερικά χρόνια από τον Axl Rose των Guns n Roses (ο οποιος και ολοκλήρωσε την περιοδεια του σχήματος) όταν ο Johnson κινδύνευε με ολική κώφωση και οι γιατροί του συνέστησαν αποχή από συναυλίες και μεγάλα ντεσιμπέλ.

H μπάντα επίσημα δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση ακόμα αλλά στην σελίδα τους στο διαδίκτυο το όνομα του Brian Johnson φιγουράρει κανονικά στα Band Members .
Αναμένουμε τις εξελίξεις λοιπόν και ελπίζουμε σε ένα νέο δίσκο άξιο της φήμης και της ιστορίας τους


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα