Οι Dream Theater ξανά στην Ελλάδα μετά από 8 χρόνια!

Οι Dream Theater ξανά στην Ελλάδα μετά από 8 χρόνια!

Το θρυλικό συγκρότημα DREAM THEATER, ιδρυτές του progressive-metal, επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από οκτώ χρόνια!
Διαβάστηκε φορες
Η συναυλία των Dream Theater διοργανώνεται από την καινούργια Εταιρεία στην Ελλάδα, EVENTATION και μάλιστα το Θέατρο Άλσος χρησιμοποιείται για πρώτη φορά για τόσο μεγάλη συναυλία, μετά την ανακαίνιση του, λίγους μήνες πριν.

Δελτίο Τύπου

2 Ιουλίου 2019 – Αθήνα @ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ

Το θρυλικό συγκρότημα DREAM THEATER, ιδρυτές του progressive-metal, επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από οκτώ χρόνια!

Εισιτήρια: http://eventation.pro
Προπώληση: 35 Ευρώ
Fan Zone: 60 Ευρώ

Οι DREAM THEATER θα παίξουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, όπως «Pull Me Under», «As I Am» και  «Take The Time». Οι αμερικανικοί θρύλοι του ροκ  θα παρουσιάσουν επίσης το ολοκαίνουργιο τους άλμπουμ «Dream Over Time».

Αυτό το αποκλειστικό θέαμα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ (ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ). Μερικές άλλες μπάντες θα συνοδεύουν τους DREAM THEATΕR συνθέτοντας  το DREAM FEST.

Οι DREAM THEATER δημιουργήθηκαν το 1985 από πέντε πρωτοπόρους του progressive metal - James LaBrie (τραγούδι), John Petrucci (Κιθάρες), Jordan Rudess (Keyboards), John Myung (Bass) και Mike Mangini (Drums). Η μπάντα έχει μοναδικό δεσμό με ένα από τα πιο παθιασμένα fan-clubs σε όλο τον κόσμο, όπως αποδεικνύεται από τις δύο υποψηφιότητες τους για το βραβείο GRAMMY και 15 εκατομμύρια δίσκους που πουλήθηκαν παγκοσμίως!

Μεταξύ των πολυάριθμων βραβείων, το άλμπουμ "Images & Words" του 1992 έλαβε μια χρυσή αναγνώριση και τοποθετήθηκε στο πολυπόθητο "100 Greatest Metal Albums of All-Time" του Rolling Stone. Εν τω μεταξύ, η Guitar World έβαλε το άλμπουμ «Awake» στο Νο1 του «Superunknown: 50 Iconic Albums That Defined 1994». Οι οπαδοί ψήφισαν το 1999 «Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory» ως νούμερο 1 Progressive Rock Album όλων των εποχών σε μια δημοσκόπηση του Rolling Stone του 2012. Αξίζει να αναφερθεί, ότι αυτό μπήκε ως το «15ο Greatest Concept Album» του Classic Rock.

Το 2009 οι DT είδαν το «Black Clouds & Silver Linings» να σκαρφαλώσει το Billboard Top 200 στο Νο6.

Εκτός από την κυκλοφορία τριών πλατινένιων βίντεο και δύο χρυσών βίντεο, οι DREAM THEATER μπήκαν στο Long Island Music Hall of Fame το 2010. Με την 14η ολοκληρωμένη κυκλοφορία τους, «Distance Over Time», η μπάντα επαναφορτίζει την αδελφότητα που την έχει κρατήσει να δημιουργεί μουσική μαζί για πάνω από 30 χρόνια!

Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την ζωντανή ιστορία της μουσικής που κόβει την ανάσα και αντανακλάται σε δεκατέσσερα άλμπουμ από τα στούντιο, πέντε άλμπουμ από τις συναυλίες, εκατοντάδες κρυμμένους φιλοσοφικούς «σπόρους» μέσα στα τραγούδια, οι οποίοι είναι έτοιμοι να φυτρώσουν στην συνείδησή σας!

EVENTATION GREECE

Η EVENTATION είναι η διεθνής εταιρεία παραγωγής μουσικών θεαμάτων που ξεκίνησε από τη Μόσχα, Ρωσία το 2007.

Με το σημερινό της όνομα η εταιρία λειτουργεί από το 2012 και στο διάστημα αυτό παρουσίασε στο κοινό με μεγάλη επιτυχία στις μεγαλύτερες και πιο γνωστές αρένες και clubs στη Ρωσία και στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης σημαντικότερα ονόματα παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως οι Evanescence, Disturbed, Breaking Benjamin, Skillet, Three DaysGrace, Rise Against και πολλά άλλα.

Από το 2018 η EVENTATION αναπτύσσει τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη ξεκινώντας με την ίδρυση στην Ελλάδα της EVENTATIONGREECE. Στην άμεση χρονική περίοδο η εταιρία σχεδιάζει να ανακοινώσει πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμα