Octavian - Bet

Τα κορυφαία Hip-Hop κομμάτια του Φλεβάρη 2019

Δυνατές οι ευρωπαϊκές συμμετοχές αυτό το μήνα!
Διαβάστηκε φορες
Παρά το γεγονός πως το Φλεβάρη είχαμε αρκετές κυκλοφορίες, ο μήνας ήταν σχετικά αδύνατος με λίγες από αυτές να ξεχωρίζουν. Καταφέραμε και επιλέξαμε μια δυνατή δεκάδα παρά τις δυσκολίες.

Τα πολυαναμενόμενα άλμπουμ του Offset, από το superstar συγκρότημα των Migos, και του Gunna δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μας, όμως κομμάτια όπως το "Lick" και το "3 Headed Snake" μας έκαναν να κουνηθούμε παραπάνω απ’ όσο έπρεπε κι έτσι κατάφεραν να κερδίσουν δυο θέσεις στην δεκάδα μας.

Τα singles ήταν όμως αυτά που τράβηξαν περισσότερη προσοχή τον περασμένο μήνα, ειδικότερα τα ευρωπαϊκά. Στη λίστα μας βρίσκονται δύο βρετανικά grime κομμάτια από τον Octavian και τον Double S, καθώς και μια ελληνική, αλλά αγγλόφωνη εμφάνιση του Kareem Kalokoh με το "Figgaz" (με ένα νοσταλγικό βίντεο που θυμίζει την 00’s RnB εποχή).

Τα αμερικάνικα κομμάτια δε θα μπορούσαν να λείπουν, με τραγούδια όπως το "Hear Me Calling" από τον Juice WRLD, το "Trap" από τον Saint JHN και το "Racks In The Middle" του Nipsey Hussle, το οποίο κέρδισε τη πρωτιά για τον περαμένο μήνα.

Top 10 Hip-Hop κομμάτια του Φλεβάρη 2019:

1. Nipsey Hussle – Racks In The Middle
2. Octavian – Bet
3. Offset – Lick 
4. Kareem Kalokoh – Figgaz
5. Gunna – 3 Headed Snake
6. Double S – Certy
7. Night Lovell – BAD KID
8. Juice WRLD – Hear Me Calling
9. Saint JHN – Trap
10. Deniro Farrar – Stuck For The Bag



Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
10,0 / 10 (σε 1 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα