Κ.ΒΗΤΑ

Κωνσταντίνος Βήτα - «Περίεργη Ώρα»: Νέο EP με 5 tracks

Το ep «Περίεργη Ώρα» περιλαμβάνει 3 τραγούδια και 2 οργανικά κομμάτια. 
Διαβάστηκε φορες
Μετά από ένα δίσκο και μια μοναδική συναυλία που ξάφνιασε και συγκίνησε στην αρχή του περασμένου καλοκαιριού με τους Στέρεο Νόβα, ο Κωνσταντίνος Βήτα κυκλοφόρησε την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου ένα ep με προσωπικό υλικό και τίτλο «Περίεργη Ώρα» και ταυτόχρονα πραγματοποιεί μία σειρά live εμφανίσεων.

Το ep «Περίεργη Ώρα» περιλαμβάνει 3 τραγούδια και 2 οργανικά κομμάτια. Κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή και μας δίνει μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ του Κ. Βήτα που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο τόσο σε ψηφιακό, όσο και σε φυσικό format. Για την καινούργια του δουλειά αλλά και τις προθέσεις του για τις συναυλίες που έρχονται ο ίδιος ο Κωνσταντίνος λέει:

«Προσπαθώ να εξελίξω τη μουσική μου ώστε να αποκτήσει την ελευθερία που θέλω να έχει, αισθάνομαι πως βρίσκομαι ανάμεσα σε διάσπαρτα στοιχεία και μέσα από εκεί αρχίζω να βρίσκω το κέντρο. Προσπαθώ η μουσική μου, όσο βέβαια μπορεί να γίνει αυτό μέσα από μια ηχητική παραγωγή, να μεταφέρει μια ακατέργαστη δύναμη. Η «Περίεργη Ώρα» αποτελείται από συνθέσεις που γράφτηκαν το 2018, μεταφέρουν σημειώσεις και αποσπάσματα από τη ζωή γύρω και μέσα μου…»

To ep αυτό αποτελεί την πρώτη κυκλοφορία του Κ. Βήτα με την Puzzlemusik στην οποία περιλαμβάνεται καινούργιο υλικό. Είχε προηγηθεί το φθινόπωρο του 2016 η κυκλοφορία του άλμπουμ Συγκατοίκηση (άλμπουμ συνεργασίας με το Artéfacts ensemble και τον Κορνήλιο Σελαμσή) το οποίο αποτελούσε ηχογράφηση της συναυλίας – ρετροσπεκτίβας με τον ίδιο τίτλο που είχε πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Ηχογράφηση: Studio Chips
Επεξεργασία Ήχου Amp και Mastering: Γιάννης Λαμπρόπουλος
Παραγωγή: Κ.Βήτα , Γιάννης Λαμπρόπουλος.

Επόμενες συναυλίες:
Αθήνα: PIRAEUS ACADEMY, Σάββατο 30 Μαρτίου

K.BHTA / Περίεργη Ώρα / 5 track EP 

Κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες

itunes https://itunes.apple.com/…/album/periergi-ora-ep/1453583257…

spotify https://open.spotify.com/album/4vyZ1avNktlQxRqZsEzBlt

deezer https://www.deezer.com/en/album/87921682

tidal https://listen.tidal.com/album/104477946

amazon https://www.amazon.com/dp/B07NWZ35D4/ref=sr_1_1…

http://www.puzzlemusik.com

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα