Φοίβος Δεληβοριάς - Ο Αόρατος Άνθρωπος

Φοίβος Δεληβοριάς @ Μετρό: Κερδίστε προσκλήσεις

Το Mix Grill σάς προσφέρει 3  διπλές προσκλήσεις  (μόνο είσοδος) για την πρεμιέρα του Φοίβου Δεληβοριά στο Μετρό την ερχόμενη Παρασκευή.
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σάς προσφέρει 3  διπλές προσκλήσεις  (μόνο είσοδος) για την πρεμιέρα του Φοίβου Δεληβοριά στο Μετρό την ερχόμενη Παρασκευή. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωσή μας στέλνετε e-mail στο contest@mixgrill.gr με τίτλο ΦΟΙΒΟΣ_ΜΕΤΡΟ και το Ονοματεπώνυμό σας στο κυρίως κείμενο μέχρι την Πέμπτη 27/01 στις 4:00 μμ.

Αν θέλετε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε, μπορείτε αφού στείλετε το παραπάνω e-mail, να παίξετε στο on-line trivial παιχνίδι μας "Μονομαχίες" και για κάθε παιχνίδι που θα παίξετε, θα έχετε άλλη μια συμμετοχή. Όσα περισσότερα παιχνίδια παίξετε, τόσες φορές θα είναι το όνομά σας στην κλήρωση.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ
ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΓΙΑ 8 ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
                            
Αν θέλετε να μη δείτε ζωντανά τον Φοίβο Δεληβοριά, ο καλύτερος τρόπος είναι να βρεθείτε στην μουσική σκηνή «ΜΕΤΡΟ» (Γκύζη και Κάλβου) από την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου. Για 8 μόνο παραστάσεις (4 Παρασκευοσάββατα χωρίς παράταση) ο τραγουδοποιός θα είναι εκεί...αόρατος!

Παρέα με μια μπάντα υπερηρώων, κατεστραμένων από κυβερνητικά πειράματα (τον  Hulk μπασίστα Σταμάτη Σταματάκη, τον Ψαλιδοχέρη ντράμερ Σωτήρη Ντούβα και τον Εκατόγχειρα πολυοργανίστα Γιώργο Κατσάνο) θα κάνουν δυνάμεις τις αδυναμίες τους, θα καταπολεμήσουν το άδικο και θα καθαρίσουν την πόλη από τους πονηρούς.

Με βάση τον καινούργιο δίσκο του «Ο Αόρατος Άνθρωπος», θα παίξουν με απρόσμενο τρόπο τα παλιότερα τραγούδια του, και θα οδηγηθούν μέσα από δαιδαλώδεις διασκευές στον λυτρωτικό χορό του τέλους.

Ο χώρος θα είναι ειδικά διαμορφωμένος για τους όρθιους, τα τραπέζια θα περιοριστούν και οι αόρατες διαθέσεις μας θα αποκτήσουν επιτέλους σώμα....

ΜΕΤΡΟ (Γκύζη και Κάλβου 83)
Ώρα έναρξης παραστάσεων : 22:30  
Τιμή εισιτηρίου :  15 € με κρασί ή μπύρα

Parking: Γκύζη & Λομβάρδου  
Τηλ. Κρατήσεων : 210 64 39 089,   210 64 61 980Διαβάστε ακόμα