Τέλος το iTunes

Τέλος το iTunes

Η Apple ανακοίνωσε το τέλος του iTunes, παρουσιάζοντας ουσιαστικά τρεις νέες εφαρμογές που θα αντικαταστήσουν αυτή την υπηρεσία.
Διαβάστηκε φορες
Η Apple ανακοίνωσε το τέλος του iTunes, παρουσιάζοντας ουσιαστικά τρεις νέες εφαρμογές που θα αντικαταστήσουν αυτή την υπηρεσία, που χρησιμοποιούμε εδώ και χρόνια.

Από την κυκλοφορία του, το 2001, το iTunes είχε πολλούς φίλους κι άλλους τόσους εχθρούς. Σε κάθε περίπτωση, υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία για την εξάπλωση της ψηφιακής μουσικής.

Ωστόσο, η Apple έχει ανακοινώσει ότι η υπηρεσία θα διαλυθεί σε τρεις νέες εφαρμογές που ονομάζονται MUSIC, TV και Podcast - που πιστεύεται ότι θα βασίζονται στον τρόπο με τον οποίο οι υπηρεσίες είναι ήδη χωρισμένες σε iPhone και iPad. Θα υπάρχουν σε υπολογιστές με Λειτουργικό Σύστημα Windows και ως αυτόνομες εφαρμογές στο iOS.

Οι εφαρμογές Music και Podcast θα επικεντρωθούν στο εξατομικευμένο περιεχόμενο για τους χρήστες, ενώ η εφαρμογή TV θα συνδυάσει τηλεοπτικό περιεχόμενο από δημοφιλή δίκτυα των Η.Π.Α., όπως το HBO και το Showtime.

Tags
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα