Φοίβος Δεληβοριάς Νύχτες Πρεμιέρας

Ο Φοίβος Δεληβοριάς μιλά για τις Νύχτες Πρεμιέρας

Ο αγαπημένος μας μουσικός μιλά για τις Νύχτες Πρεμιέρας
Διαβάστηκε φορες
Το 25ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας είναι γεγονός!

Από τις 18 έως τις 29 Σεπτεμβρίου μας περιμένουν πρωτοεμφανιζόμενες ταινίες, κινηματογραφικά αφιερώματα, ελληνικές ταινίες μικρού μήκους, ελληνικά αλλά και ξένα ντοκιμαντέρ και πολλά ακόμα. 

Ο αγαπημένος μας Φοίβος Δεληβοριάς, με το μελαγχολικό ύφος που πάντα μαγεύει, λυρικός, μιλά για τις αισθήσεις, τις κρυφές επιθυμίες και όλα όσα η τέχνη του κινηματογράφου μας προκαλεί να βιώσουμε. Αφορμή αποτελούν οι φετινές Νύχτες Πρεμιέρας, οι οποίες γιορτάζουν 25 χρόνια με μια σειρά βίντεο από ξεχωριστούς καλεσμένους που τίμησαν με τα έργα και την παρουσία τους το φεστιβάλ μέσα σ' αυτήν την κινηματογραφική 25ετία. Ας απολαύσουμε τον γεμάτο απλότητα λόγο του, που καταφέρνει κάθε φορά να συγκινεί, υπενθυμίζοντάς μας την ομορφιά της καθημερινότητας και δείχνοντάς μας τον τρόπο να αντλούμε μικρές στιγμές ευτυχίας από την κάθε ημέρα που περνά. 

Το μόνο μας παράπονο, ότι θα θέλαμε το βίντεο να κρατάει λίγα ακόμα λεπτά. Ή και πολλά! Ο Φοίβος Δεληβοριάς το έκανε. Εσύ ακόμα να ξεφυλλίσεις το φετινό πρόγραμμα; Για τσέκαρε!

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα